Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ne fizess!!! PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

"Az a szerencse, hogy az emberek nem értik a bank és pénzügyi rendszerek működését. 
Ha értenék, már holnap kora reggel forradalom lenne."

Henry Ford (a Ford autógyár tulajdonosa) 

"Miért vagy úgy kétségbeesve tehát, hogy újra elölről kell elkezdd az életedet?"
Wass Albert

Vonalban levők száma 


Búcsú a jogállamtól, megoldás keresés

Tisztelt Léhmann úr.
Én vagyok a az a középkorú megöregedett fiatalember akinek a magyar jogalkalmazás azt mondta fizess,mert az teljesen jogyszerű,hogy használok egy 1.4 millo fotint értékű autót 36 hónapon keresztül az több mint 5 millio forintba kerül?
Sajnos ebből tisztán látható,hogy teljesen tévúton járunk ha a jogalkotást és a jogalkalmazást szeretnénk segítségül hívni.
Nagy tisztelője vagyok,ritka az olyan ember aki ilyen rengeteg energiát fektet abba,hogy másokon segítsen és akkor sem adja fel ha megannyi munkáját egy tollvonással semmisítik meg.
Stratégiát kell váltani, hiszen egy tárgyalás során soha nem azt kapod amit megérdemelsz,hanem azt amit ki tudsz harcolni.
A mi adóforintjainkból fenttartott jogalkotás és jogalkalmazás ellenünk dolgozik minden szinten,és mi mégis olyan komolyan vesszük mint amilyen komolytalanul hozzák a törvényeket. Nem szabad ezt komolyan venni. Az elmúlt évek és a jelen állapot is azt mutatja a törvények nem az állampolgárok mellett állnak. Sajnos az a lehetőség,hogy törvényeken keresztül bármit is elérjünk megszűnt, más megoldást kell választani,lehet tüntetni,kiabálni ,akár verekedni lehet felgyújtani magunkat vagy a bankfiókokat,lehet a küszöbre szarni,de ez nem célravezető és az igazi felelősök messze távol röhögnek a törvényeink védelmében.
Hogyan lehet elérni ezekhez az emberekhez? Kizárólag a zsebükön keresztül,ezek az érinthetetlen emberek diagrammokat nézegetnek, hogy ma mennyit sikerült lopni és mindaddig amíg ez pozitív még úgy is,hogy kifizeti a korrupt politikusokat és megveszik a törvényhozást nem lesz változás. Mint ügyfél kizárólag akkor kerülsz pozicióba ha képes vagy a diagrammot lefelé mozdítani. Ez csak úgy lehetséges ha nem fizetsz,mosolyogsz a svájci frankon és az árfolyamán,rákacsintassz az uzsorásokra és azt mondod NEM FIZETEK.Sajnos ez ilyen egyszerű. Ha a saját törvényeinkel harcolnak ellenünk fegyvertelenek vagyunk. Harcmodort kell váltani,megy ez egyénibe is ,rögtön vázolom a saját példámon,,,de áttörésre csak akkor lehet számítani ha összefogunk.
Egy auto és egy ingatlanhitel boldog tulajdonosa voltam,illetve a bankok tulajdonolták a kocsit és az ingatlant is,---és egyelőre ők a boldogok is. Nem számítottam rá,hogy az egekbe szökik törlesztő részlet ( kis buta tájékozatlan ügyfél) ,ezért 36 hónap után leadtam a banknak az autót mivel nem tudtam fizetni a részleteket. Nem számítottam rá,hogy a tőketartozás is jószerivel megduplázódik. A bank eladta a kocsit és követelt még. 3 millo forintot.
Röhögtem,pereltem,,elbuktam,,,,elbuktam másodfokon is. Már nem röhögtem.Igy történt,hogy egy 1.4 millio forint értékü auto 36 hónapig tartó HASZNÁLATA került több mint 5 millio fotintba. Ez fáj,nagyon.
Gondolkoztam az 50% on hitelezett ingatlanom értéke a felére esett, a tőketartozás megduplázódott,törlesztőészlet szintén. Bementem a bankba hátha,,,de ott csak ismét meg akartak majmolni valami gyüjtőszámlával. Megköszöntem és közöltem most voltam itt utoljára,és egy huncut fillért sem fogok fizetni,lehet jönni a kulcsért.
2év ,nulla azaz 0 zaklató telefonálás ,néma csend. Több mint két év után telefon ,otp faktoring ,udvarias fiatalember találkozóra kért melyben megvitatjuk a tartozást,mondtam nagyszerű de csak akkor ha érdemben tudunk tárgyalni a tartozás összegeről és semmit nem írok alá. Mondta találunk megoldást. Elérkezett a találkozó melyen hosszasan taglalta milyen opciók ,megoldások vannak arra,hogy a hátralévő életemben hogyan és miképpen szívnák ki a véremet. Felhívtam a figyelmét a telefonbeszélgetésünkre de ő csak darált tovább .
Valami eszközkezelőnél jártunk amikor belefojtottam a szót és megkérdeztem ,ha és amennyiben elfogadom bármelyik ajánlatát alá kell írjak valamit? Mondta igen. Ha én aláírok bármit azzal elismerem a jelenlegi tartozást?--volt a következő kérdésem. Ezt többször meg kellett kérdeznem mire választ kaptam,,,"igen". Ekkor pontosabban fogalmaztam: a tartozás tényét elismerem,de az összegét nem,valamint semmit nem írok alá,ha ezt szem előtt tartva tudjuk folytatni akkor hajrá,ha nem ,veszem a kalapom. Megértette. Közöltem vele hirdetem az ingatlant 3éve,de az 50% hitelezett ház jelenlegi értéke nem éri el a tartozás összegét. Kérdésére milyen áron lehet eladni az ingatlant blöfföltem 13 millio forintot. Hümmögött,de búcsúzáskor arra kért írjam meg levélben sommásan az elmondottakat. Megtettem.
Küldtek értékbecslőt,majd pár hónap múlva közölték kiengedik a tartozást 30 millios tartozást 18.5millioért.. Érdekes,,,,,,,,púposkodtam még 16 millioval,de mivel került rá vevő belementem. Így "kerestem 11.5milliot az üzleten". Se házam ,se pénzem mégis boldog vagyok,hogy a hátralévő életemben ezeknek nem leszek a rabszolgája.
E példán is látható,hogy a rendes erőfelett teljesítő rabszolga nincs alkupozicióban,ám ha nem fizet tárgyalnak vele. Több van ebben mint gondolnánk......lehet rosszul látom......
Olyan mély erkölcsi válság van a törvényhozásban és ai politikában,hogy a halandó dolgozó többség nem számithat semmilyen segítségre tőlük.
Ha valaki tud jobbat,ne maradjon csendben.
Tisztelettel: I.......... B...............

Küldte: Dr. Léhmann György



Hétfőn nemzeti ünnep lesz - a forintositás nemzeti ünnepe

Hétfőn ünnepelni megy, illetve az utolsó kenetet adja fel az ellehetetlenült Magyar Családok számára - Dr. Kovács Levente, Bankszövetség főtitkára! (Aki hétvégenként misét celebrál egy kis kápolnában, hétköznap pedig kifosztja az embereket!)

A Magyar Bankszövetség főtitkára és a Miskolci Egyetem tanszékvezetője, Budapest - Külső-Józsefvárosi Református Egyházközség presbitere Kovács Levente: "A kamatfelárral sohasem játszottak a bankok".

Rozália Mácsai - november 21. - Facebook



Részletek a Megtisztulás c. cikkből:
Van-e templomod? S az a templom, ami igazán a tiéd, hol van? A szívedben, vagy egy falu közepén, vagy a pénztárcádban? S milyen a te templomod, ahol imádkozni szoktál? Nekem sok templomom volt, de talán a legkedvesebb mindig egy-egy árpád-kori romtemplom. Ahol még látszanak a kövek és az évszázadnyi imádkozás.... S él még a remény, hogy egyszer felépül és eredeti szépségében fogadja majd az imára vágyókat. Hol is van a te templomod?

Igen, érezzük, hogy nemzetünk is egy kapuhoz érkezett. Ezen átlépve már lehetvégre, előbbre is,. feljebb is jutni. Mi az, amit mi magunk hozzá tudunk tenni a keresztény magyarsághoz? Mit tudsz te magad adni? Lehet, hogy az ötleteidet, az erődet, vagy csak az imáidat - mindegyikre nagy szükség van.


NE FIZESS!
szeptember 7, 2014 civilkontroll.com

Póka: Ne fizzessenek a devizahitelesek

Arra szólította fel a Nem Adom a Házam Mozgalom vezetője a devizahiteleseket, hogy ne fizessék tovább törlesztőrészleteiket a bankoknak.

Póka László szerint így a pénzintézetek már karácsony előtt térden állva fognak nekik könyörögni, hogy a kormány bevonása nélkül oldják meg az adósok helyzetét.


A nemzet csak akkor képes kiállni a jogaiért, ha felismeri és nevén nevezi a dolgokat. Összefogás és szolidaritás nélkül elveszünk. A Devizahitelnek nevezett, de valójában rabló, gyilkos hitel nem volt lekönyvelt tétele a bankoknak. (Varga István)

Kapcsolódó:
Horváth Ferencné devizahiteles : "Nem vagyok hajlandó fizetni az évszázad csalásáért"
Itt a forintosítás menetrendje - Ölre mennek a devizahitelesekért?
Devizahitelek: egyre biztosabb, hogy nem lesz kedvezményes forintosítás
Eldöntötték, milyen árfolyamon forintosítják a devizahiteleket
Rogán: Jól járnak a devizahitelesek a forintosítással
Miért nem kedvezőbb árfolyamon forintosítják a devizahiteleket? Itt a válasz
Vegyél fel újabb hitelt, és ismerd el a virtuális "deviza"-hitel tartozásod?
Az évszázad pénzügyi csalása! - A deviza alapú hitel
VARGA ISTVÁN: RABLÓHITEL - NEVEZZÜK NEVÉN A DOLGOKAT
Varga István: "Bizonyítani fogom hogy nem volt deviza a hitelek mögött."
Bal oldali tüntetésszervezők most a forintosítás ellen hívnak mindenkit utcára