Payday Loans

Keresés

A legújabb

Csordás Ilona öngyilkossága PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

1.

Plexi - Ne játssz a szívemmel (Jubileumi est)

https://www.youtube.com/watch?v=u0kQRyspUHk

2.

Fenyő Miklós elszeretett férjétől egy családos asszonyt – állítja Kocsik Géza, akinek a felesége, Csordás Ilona, művésznevén Plexi, a Modern Hungária vokalistája volt. A férj elmondása szerint párja többször is elhagyta családját Fenyő Miklósért, majd visszatért hozzá és fiához. Az énekes állítólag mindig visszacsábította feleségét. Azért hozta nyilvánosságra a viszonyt, mert megelégelte ezt. Fenyő Miklóssal amúgy fél-baráti kapcsolatban állnak, a színház világából ismerik egymást, több mint 30 éve…

http://tv2.hu/musoraink/mokka/70171_

fenyo_miklos_elcsabitott_egy_ferjes_asszonyt.html

p.s.:

Fenyő Miki szétdúlt egy szerelmet

 

BUDAPEST – Meg szeretném menteni az élettársam életét, aki több mint egy éve Fenyő Miklós szeretője, és aki öngyilkosságot kísérelt meg az énekes miatt – tört ki Kocsik Gézából (62), aki 27 évig élt a legnagyobb boldogságban kedvesével, Plexivel (47), azaz Csordás Ilonával, a Modern Hungária együttes vokálosával. Ám párja tavaly január 1-jén azzal állított haza: beleszeretett Fenyő Miklósba, vele akar élni, és másnap elutaznak együtt a Kanári-szigetekre.

– Derült égből villámcsapás, azt hiszem, az ilyenre szokták mondani – sóhajtott Géza, aki összerezzen Fenyő Miklós nevét hallva. – Az egész történet 22 éve kezdődött, akkor volt egy egyéves viszonya a páromnak és a „főnökének", Mikinek, de akkor visszajött hozzám. Megbocsátottam neki, és azóta egészen tavalyig nem került szóba az ő liezonjuk. Nem tudom jól leírni azt az érzést, amikor Plexi beállított, és közölte, hogy elhagy bennünket, a családját, akik mindig erős bástyaként álltunk mögötte. Csak azt éreztem, hogy zuhanok, mint a kő, és szédülök.Géza megpróbálta tovább élni az életét, miközben iszonyatos fájdalom gyötörte, de nem mutathatta ki, nem akarta, hogy gyermekük, a kis Géza megutálja édesanyját.

– Már kezdtem volna magamat összeszedni, amikor Plexi előtűnt a semmiből, beviharzott az életünkbe, hogy visszajön hozzánk, mert mégiscsak engem szeret – folytatta a különös szerelmi hármas történetét Kocsik Géza.

– A barátnőitől tudtam meg, hogy nem azért jött vissza, mert nem tud meglenni nélkülem, hanem mert albérletben lakott. Az a férfi – kimondani se akarom a nevét – nem fizette Plexinek a lakást. Van felesége, akivel jóban van, de nem élnek együtt, és  jelen állás szerint Plexi is kellett neki... Na, az én párom néhány hónapig bírta ezt a helyzetet, majd hazajött. Majd pár hét múlva megint összepakolt, mert az a férfi megint hívta. Megint pár hét boldogság, majd megint visszajött, megint elment, összesen ötször költözött vissza. A tarthatatlan állapotnak, úgy látszik, újra vége, jelenleg megint Fenyő Miklóssal van együtt a nő.

– Szeretem Plexit, ezért fogadtam vissza mindig – mondta könnybe lábadt szemmel a megtört férfi. – Január elején öngyilkos akart lenni, a barátnői találtak rá, miután rátörték az ajtót! Ő a gyermekem anyja, szeretném megmenteni!

Természetesen megkerestük Fenyő Miklóst is, reagáljon Kocsik Géza szavaira, az énekest telefonon értük el, épp Romániában tartózkodott. – Eddig sem nyilatkoztam a magánéletemről, most sem fogok, és ezután sem teszem – zárta rövidre Fenyő.

Dózsa Gabriella

 

3.

A Dunába ölte magát a Hungária volt énekesnője

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: öngyilkosságDunaFenyő MiklósHungáriaPlexi;

Egy hónapja az eltűntek között tartották nyilván Csordás Ilonát, azaz Plexit. A Blikk értesülése szerint az ő holttestét emelték ki a Dunából október elején. Négy éve már megkísérelte az öngyilkosságot, a hírek szerint viszonya volt Fenyő Miklóssal.

Mint arról beszámoltunk, meghalt Plexi, a Hungária zenekar vokalistája. A Blikk rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy Csordás Ilona a Dunába ölte magát.

Fotó: 

Az 51 éves nő másodszor kísérelte meg az öngyilkosságot, és másodszorra sikerült is neki. Hozzátartozói szeptember végén jelezték az eltűnését, és október 4-én vélhetően az ő holttestét emelték ki a Dunából. Az azonosítás két hetet vett igénybe, amiből arra lehet következtetni, hogy Plexi rögtön az eltűnése után megölhette magát.

A lapnak Strém Gábor, a Fenyő-produkció menedzsere azt mondta, az énekesnő anyja kérésére nem tájékoztathatja a médiát Plexi halálának részleteiről.

Négy évvel ezelőtt ugyanakkor, amikor Csordás Ilona először kísérelt meg öngyilkosságot, akkori élettársa a nyilvánosság elé lépett, és azt mondta, szeretné megmenteni párja életét. Szavai szerint Plexi akkor egy éve Fenyő Miklós szeretője volt, és öngyilkosságot kísérelt meg miatta.

Egy barátnője szerint Fenyő és Plexi többször is viszonyba bonyolódtak, de míg a nő hajlandó lett volna kilépni a párkapcsolatából Fenyő miatt, a férfi ezt nem tette volna meg. A barátnő szerint a boldog percek után mindig a mély depresszió időszaka következett Plexinél. A nő tavaly azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy korábban azt gondolta, nem történhet vele annál rosszabb, mint hogy egyedül marad. "De ez nem igaz. Az a legrosszabb, ha olyanokkal vagyok körülvéve, akik között egyedül érzem magam."

Fotó: 

Az énekesnő 1985-ben lett a Hungária első vokalistája. Tagja volt a Plexi&Frutti duónak is.

 

 

4.

Fenyő Miklós szeretője öngyilkos lett?

2014. 10. 28.

Ha a témához kapcsolódó további cikkekre kíváncsi, válasszon az alábbiak közül:

További cikkek erről: Csordás Ilona »

49KOMMENT
CÍMKÉK:

Csordás Ilonának (művésznevén Plexi) négy évvel ezelőtt volt egy öngyilkossági kísérlete. Szeptember végén hozzátartozói bejelentették a rendőrségen, hogy eltűnt. Október negyedikén a Dunából kiemeltek egy holttestet, de azonosítani akkor még nem tudták, erre csak most, október végén került sor, írja a Blikk.



Depressziós volt

Ismerősei szerint Plexi az utóbbi években depressziós volt, elsősorban azért, mert beleszeretett Fenyő Miklósba, akinek 1985-től a Modern Hungáriánál első számú vokalistája volt. Plexi kész lett volna elhagyni Fenyő Miklósért az élettársát, akivel 27 éve élt együtt, de az énekes nem akarta otthagyni érte saját élettársát.