Payday Loans

Keresés

A legújabb

I.I. és színtársai PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. október 25. szombat, 06:42
IVANCSICS ILONA és SZÍNTÁRSAI

CAMOLETTI
HATAN PIZSAMÁBAN - komédia két részben
OKTÓBER 25 - szombat - 18.00

Jacqueline és Bernard Párizsi lakásukban egy kellemes hétvége készülődnek. Mindenki megtervez mindent. Jacqueline rendbe teszi a házat, felkészül a hétvégi vacsorára és nagy izgalommal várja Robertet, a szeretőjét. Bernard, Jacqueline férje szintén mesterkedik valamiben és tervét izgatottan meséli el barátjának, Robertnek: szeretőjét Brigitte-et úgy állítja be feleségének, mintha Robert partnere lenne.

Szerepcserék, félreértések, a nagy francia vígjáték írókhoz hűen (Moliére, Feydeau) Camoletti pedig zseniálisan keveri a szálakat. Ebből egy igazi vérbő, komédia alakul ki.


JÓKAI ANNA
FEJÜNK FELŐL a TETŐT - színjáték két részben
NOVEMBER 8 - szombat - 18.00

A történet a '60-es években zajlik Budapesten. Egy család története, ahol 4 generáció lélegzik együtt, egy már szebb időket is látott pesti házban. Mindenki a saját kicsinyes, világával van elfoglalva, hiába élnek egy fedél alatt.
A Ház a Család szimbóluma, mely recseg-ropog, de küzd a megmaradásért. A darab a "fekete romantika és a fekete humor" ötvözete és remek színészi feladatot nyújt a művészek és igazi katarzist a nézők számára.


Részletek: www.iiszt.hu