Payday Loans

Keresés

A legújabb

Hajléktalan-vb PDF Nyomtatás E-mail
26. Sport plusz grundfoci és a profi élsport
2014. október 23. csütörtök, 12:42

Hajléktalan-vb:

telt ház várja a magyarokat a házigazda ellen

 

A Chilében zajló hajléktalan-világbajnokság szerdai játéknapján a magyar női és férfiválogatott is sikerekkel abszolválta a mérkőzéseit, így mindkét csapat készülhet a házigazda elleni meccsére, amelyen várhatóan telt ház előtt léphet pályára.

A vasárnap kezdődött esemény a férfiak számára indult jobban, három győzelem mellett egy-egy szétlövéses sikerrel és vereséggel rajtoltak. A nők azonban nagy zakóba szaladtak bele Mexikó ellen, aztán viszont két meggyőző diadalt arattak.

A magyarok szerdán tovább folytatták jó szereplésüket. A nők 4–2-re legyőzték az Egyesült Államokat és 5–0-ra Svédországot, míg a férfiak 3–2-re felülmúlták Ausztriát.

A középdöntőbe jutó mindkét együttesünkre két-két találkozó vár, és mind a hölgyek, mind a férfiak összecsapnak a házigazda Chilével, amely ellen telt ház előtt futballozhatnak.

A mérkőzések ezen a linken élőben is megtekinthetőek.

HAJLÉKTALAN-VILÁGBAJNOKSÁG, 2014 
A MAGYAROK EREDMÉNYEI
FÉRFIAK

Magyarország–Ausztria 3–2

A CSÜTÖRTÖKI PROGRAM (magyar idő szerint)
21.00: Magyarország–Görögország
0.00Magyarország–Chile

NŐK
Magyarország–Egyesült Államok 4–2
Magyarország–Svédország 5–0

A CSÜTÖRTÖKI PROGRAM
20.00: Magyarország
Anglia
23.00:
Magyarország–Chile

A korábbi eredmények ide kattintva érhetőek el.

A SZABÁLYOKRÓL

A hajléktalan-vb-n való részvétel nincs szigorú szabályokhoz kötve, egyedül azt ellenőrzik, hogy az adott labdarúgó játszott-e már korábban ilyen szervezésű világbajnokságon.

A magyar válogatott keretében több, a hazai futsalbajnokságban szereplő játékos is megtalálható, köztük Nagy Zoltán, akiről korábban megírtuk, azt követően is jókedvűen nyilatkozott, hogy levágta az ujját – de a szeptemberi eset után már újra véd.

A mérkőzések 22x16 méteres pályán zajlanak, 4 méter szélességű kapukkal. 2x7 perces találkozókat vívnak, egyszerre 3+1 futballista van a pályán, akik közül az egyik mezőnyjátékos nem mehet vissza a saját térfelére.

Győzelemért 3 pont jár, vereség után 0, ha döntetlennel végződik egy mérkőzés, szétlövés következik, amelynek győztese 2, vesztese 1 pontot kap.

LAST_UPDATED2