Payday Loans

Keresés

A legújabb

A magyar labdarúgásért PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló
Attila Fodor fényképe.
Felhívás!

Szurkolótársak, futballszerető magyarok!
A hazai labdarúgó stadionok elnéptelenedése, a magyar labdarúgásban tapasztalható több évtizedes hanyatlás, a valós problémákkal való szembenézés helyetti örökös kifogáskeresés arra sarkallt minket, hogy közös figyelemfelkeltő akciót szervezzünk!

17 hazai labdarúgó tábor 2014. október 26-án egy közös tüntetésen fogja felhívni a figyelmet a labdarúgásunk helyzetére. Azért választottuk az október 26-i időpontot, mert nem akartuk, hogy a pártok választási céljaikra használhassák a tüntetésünket, illetve a Románia elleni mérkőzés előtt sem szerettük volna hangulatot gerjeszteni, mert ott a győzelem a legfontosabb.

A tüntetés hétvégéjén az nb1-es meccsek teljes bojkottjára is szeretnénk felkérni minden hazai futballbarátot, aki szeretne újra élvezhető, nemzetközileg is elfogadható eredményeket elérő focit látni a hazai stadionokban!
Tudjuk, hogy savanyú, meg szar, de a miénk, de akkor is a miénk lenne, ha kicsit jobb és élvezhetőbb lenne! Nem tudjuk elhinni, hogy akik még a jelenlegi állapotok mellett is kijárnak a mérkőzésekre, azok nem szeretnék, hogy jobb legyen a focink. Ha előrelépést akarnak, ahhoz előbb szembe kell nézni a problémákkal. A problémákra pedig fel kell hívnunk a figyelmet!

Együtt! Csak együtt, oldallelátós a kanyarban üllővel, fiatal az öreggel, szkennelt a szkenneletlennel, ultra és nem ultra összefogva, és nem megosztva tudja megmutatni, hogy elegünk van – Vági Mártont idézve - a magyar labdarúgás 25 éve zajló széthordásából!

A tüntetés és a bojkott további részleteiről folyamatosan fogunk információkat biztosítani a szurkolói csoportok honlapjain, a helyi és országos sajtóban, a facebookon és egyéb csatornákon.

Szurkolói Iroda

Fénykép: Hajrá Magyarország!
LAST_UPDATED2