Payday Loans

Keresés

A legújabb

Puritán-plebejus kormány PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Puritán és plebejus kormányzást ígért Orbán és Szijjártó is. Aztán hatalomra kerülve a "plebejus" Orbán a 180 négyzetméteres Nándorfehérvári termet rendezte be az irodájának. A magát szintén plebejusnak mondó Lázár 23 millióba kerülő fácánvadászatot tart. Rogán ingatlanjainak növekedését pedig már a vagyonnyilatkozata sem bírta követni.
Szijjártó is puritánságot követelte és rendszeresen támadta a luxusbaloldalt. Ehhez képest most a három ingatlanja mellé egy igazi luxusvillát is beszerzett 167 millióért. (A kizárólag politikából gazdagodó Szijjártó 80 milliója mellett állítólag rokoni segítséget kapott a vásárláshoz - igaz Szijjártó ennek összegére rosszul emlékezett. Biztos más is gyakran téved 10 milliót a vagyonát illetően.)
A villa lakás része 400 négyzetméter, amihez 200 négyzetméteres csempézett garázs tartozik. Ehhez jön a 130 négyzetméteres, fűthető mozaikcsempés uszoda-épület a jakuzzival, az 50 négyzetméteres fitnesz terem és a szaunák. (A nagy villa és az uszoda fogyasztása miatt Szijjártó többet nyerhet a "rezsicsökkentéssel", mint féltucat család együttvéve.) Szijjártó azonban így sem volt elégedett a 11 éve épült házzal és milliókért felújítja azt. Többek között az eddigi 3 helyett 5 fürdőszobát alakíttat ki.
Szerintetek is egy ilyen "hajlék" illik egy puritán-plebejus kormánytaghoz?
Képek a villáról: http://fideszfigyelo.blog.hu/2014/09/27/ilyen_700_negyzetmeteres_luxusvillaja_van_a_puritan_kormanyzast_igero_szijjartonak_fotok