Payday Loans

Keresés

A legújabb

Elektromos kerékpárok PDF Nyomtatás E-mail
Közlekedés: gyalog, kerékpárral vagy más eszközzel

Kedves Jenő!

Mostani hírlevelünkben újra a legjobb elektromos kerékpár híreinket hoztuk el, és ha legördíted a levelet, pár vásárlási ajánlatot is találsz majd!

FRISS HÍREK A BLOGUNKBÓL
Bosch Nyon kijelző
Közeleg az Eurobike ideje, amikor a neves gyártók bemutatják a következő szezonra szánt termékeiket. Cikkünkből megtudhatod, mit tartogat aBosch motorgyártó a 2015-ös szezonra!  Kattints ide a motorrendszer változásának cikkjéhez vagy erre a linkre  ha, az új kijelző bemutatása érdekel!
Walking bike
Egy őrült közlekedési eszköz, egyenesen Japánból, a lépcső és az elektromos roller zabigyereke. Vigyázz, a becsatolt videótól vagy megőrülsz, vagy lelkesen vigyorogni fogsz... :) Kattints ide a videós bemutatóért!
KTM Freeze
KTM bemutatta a 2015-ös újdonságait. Bár van még pár titkos modell, de azért jó közelítéssel szinte mindent tudunk már. A bringák között leszgyerekbringa (!), fat bike, de végre jön majd s-pedelec montiis. És érkeznek a Shimanoelektromos rendszerével szerelt biciklik is.  Kattints ide a cikk olvasásához!
Bike intermodal
Több, mint másfél millió eurót toltak már bele ennek akülönleges összecsukható elektromos  kerékpárnak a fejlesztésébe, amelytől a városi közlekedés megreformálását várják. Egészen elképesztő a váz és az összecsukási mechanizmus. Kattints ide a cikkhez!
Haibike Sduro
És egy teljesen új, bombahír! AHaibike a 2015-ös szezonra Sduro néven egy új ebike családot dob a piacra, mely aYamaha motorrendszerét kapja, és kicsit olcsóbb lesz, mint a mostani Xduro család! Nem kell lemondanunk a hightech megoldásokról sem, hiszen a zászlóshajó automatikusan működő felfüggesztést kapott. Kattints ide a cikk olvasásához, sok videóval!

Pár újabb videónk is felkerült a YouTube csatornánkra.

KTM Macina Lycan
Régóta vártunk már a KTM Bosch motoros össztelós, elektromos montijára, a KTM Macina Lycan-ra. Az 1.2 millió Ft-ba kerülő csúcsmonti meg is érkezett, és gyorsan csináltunk róla pár képet. Sajnos az előrendelt készletünk mind egy szálig elfogyott.  Itt tudod megnézni a Youtube videónkat!
S-pedelec bringák
Másik videónkban az s-pedelec bringákat vettünk górcső alá. Ezek azok a kerékpárok, melyek45 km/h-ás sebességig segítenek a hajtásban. Két teljesen eltérő karakterű bringát ismerhetsz itt meg: a terepre termett Haibike FS RS-t és az öltönyös urak kedvencét, a Victoria 10.7-et.  Kattints ide a videóért!
Hercules akció
Még elcsíphetsz pár 2013-asHercules bringát nálunk, melyekára rendkívül kedvező. Ezekről is csináltunk felvételt. Sajnos a sportos Hercules 10 CR, és a Hercules Roberta 7 már elfogyott, de a többi bringa (közöttük két fokozatmentes automatával (!) szerelt) még a gazdájára vár.  A videót itt találod.

És a végére pár dolog, ha mostanában szeretnél elektromos bringát vásárolni. Bár a gyári készletek szinte kivétel nélkül elfogytak, azért biztosan tudunk pár érdekes dolgot mutatni:

AJÁNLATOK AZ EBIKESHOP.HU KÍNÁLATÁBÓL
Csepel eTotem Voyage
Csepel kínálatából most két akciós bringát ajánlunk. Mindkettő férfivázas, az eTotem Voyage sebesség-, az eTotem Routepedig nyomatékszenzoros vezérlésű. A bicajok szerintünk nagyon kedvező áron kaphatók. A biciklik árát, műszaki paramétereit a webboltunkban itt találod.
Bh akciós
Ha nem akarsz túl sok pénzt áldozni az elektromos bringádra, akkor fusd át a bemutató kerékpárjaink listáját! Ha találsz rajta neked tetszőt, akkor sok pénzt spórolhatsz! Ne felejtsd, hogy ezeket a bringákatbérelheted is, így ha csak keveset használnád a biciklidet, akkor ne ruházz be rá - inkább bérelj!  Az akciós kerékpárok listáját itt találod!
Hercules Roberta
Már csak pár bringával, de tovább tart a 2013-as Hercules modellek kiárusítása! A képen szereplő 300Wh-ás akksis, városi agyváltós modell már 500.000 Ft-tól elérhető. A boltban ki is próbálhatod a bemutató példányunkat. A biciklik árát, műszaki paramétereit a webboltunkban itt találod.
Haibike FS RS
Ha kompromisszumoktól mentes, mindenre bevethető biciklit keresel, és a pénz nem számít, akkor nézd meg aHaibike FS RS 27.5"-ös össztelós biciklinket. Egy 45 cm-es példány várja igényes gazdáját a bemutató termünkben! Olyan érdeklődőket várunk, akit a kerékpár 1.6 milliós ára nem riaszt el... A bringa paramétereit itt találod!
Uebler
Ha a bringádat szállítani szeretnéd és van vonóhorog az autódon, akkor az Uebler hordozóit javasoljuk. A különlegességük a rendkívüli stabilitás (több nemzetközi tesztet nyertek már), és az, hogy nagyon kis helyre összehajthatók.  Szalonunkban bemutató példány is van, amit akár bérelhetsz is. A hordozók árát itt találod.

Reméljük találtál érdekes híreket a bejegyzéseink között. Ahogy közeledünk az Eurobikekiállításhoz, egyre több újdonságról fogunk majd hírt adni, ezért érdemes követned a Facebook oldalunkat, így biztosan nem maradsz le egyetlen érdekességről sem.

Természetesen ha bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan hívj minket. Az okostelefonos alkalmazásunk már az almás és androidos gépekre is elérhető! Ennek használatával egy gombnyomással tudsz elnavigálni hozzánk, vagy felhívni minket.

Baráti üdvözlettel:

Szatzger Ákos

VELOSAT Kft.
8000 Székesfehérvár, Király sor 1/a.
No. 07-09-020810 Fejér Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Tel: 06-22-505-690
Mobil: 06-20-485-3900

Bemutató terem: 1016 Budapest, Zsolt utca 6. (Zsolt udvarban)
Nyitvatartás: Hétfő, szerda, péntek 12:00-20:00

Web: www.hatszel.hu (HU), www.ebikeee.com (ENG)
Shop: www.ebikeshop.hu
Facebook: facebook.com/hatszel.hu (HU), facebook.com/ebikeee (ENG)