Payday Loans

Keresés

A legújabb

Rasszizmus PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

jews-purim

Móricka megint nagyot alkotott:


a cionista terrorrezsim elítélése is rasszizmus

 

2014. július 02. 21:36
Kostás Roland - Hunhír.info

Megint hatalmas éleslátásról tett tanúbizonyságot Ilan Mor, az utóbbi 24 év legbutább magyarországi zsidó nagykövet. Az éppen aktuális holoszeánsz bonyhádi állomásán a szokásos parasztvakítások után kijelentette: egyénileg és közösségként kell fellépni a rasszizmus ellen, irányuljon az zsidók, cigányok vagy Izrael ellen.

Na, tehát a cionista terrorállammal szembeni ellenszenv rasszizmus, pedig nem minden zsidó örült cionista, ahogyan nem minden magyar őrült gyurcsányista. Hogy is volt veletek az utóbbi napokban, Móricka? Ja, hogy kinyírtatok megint pár ártatlan palesztin civilt, ma reggelre meg egy arab gyereket? Szembemenni minden létező nemzetközi joggal, más országok területét bombázni, tiltott atomfegyvereket birtokolni, puccsokat, államcsínyeket kirobbantani - az akkor micsoda? humanizmus, ugye?

És akinek nem tetszik kibaszott apartheid rendszeretek, az rasszista. Ugye Móricka? Nem, koma! A cionista rezsimeteknek annyi köze van egy átlag zsidóhoz, hogy jól beetetitek, meg felhasználjátok őket ahhoz, hogy pár zsidó világcsalád uralja a földgolyót. De nekik annyi közük van ahhoz a bizonyos átlag zsidó emberhez, hogy bármikor beáldozzák, ha érdekük úgy kívánja. Izrael, a cionista tébolyda elvetése nem a zsidó fajjal szembeni gyűlölet. Azokkal szemben viszont igen, akik egyformán rabszolgát akarnak csinálni zsidóból és nemzsidóból.