Payday Loans

Keresés

A legújabb

Hasznos idióta/ravasz róka PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

MJB – V. I. Lenin: Hasznos idióták

 

justitiaHajdanában,- időnként normálisnak minősíthető elmeállapotában, – többek között -, V. I. Lenin azokra a hazai és külföldi személyekre alkalmazta a „hasznos idióták” címkézést, akik (bár nem voltak a bolsevik párt tagjai) közvetlenül vagy közvetve támogatták a marxi-lenini eszméket, gyakorlati tevékenységüket, valamint egyes bolsevik kádereket, mégpedig azzal, hogy hatékony propagandamunkát folytattak a népszerűsítésük széleskörű terjesztése érdekében...

 

Az EP parlamentjében (2014. június 9-én) felavatott Horn Gyula terem is hasonló hasznos idióták kezdeményezése volt, mivel az EP vezetése még áprilisban úgy döntött, hogy Horn Gyulának Európa és Németország újraegyesítésében (Sic!) elvitathatatlan érdemei voltak.

Valójában Horn Gyula, mint külügyminiszter csak Gorbacsov engedélyével nyilatkozhatott az NDK menekültek határátlépési kérdéséről, és a lábát sem tehette be a határövezetbe, ha Németh Miklós miniszterelnök, valamit a belügyminiszter és a Határőrség Országos Parancsnoksága előzőleg nem intézkedik a határnyitás kérdésében.

Horn Gyula csak akkor léphetett a drótkerítés közelébe, amikor az akadálymentesítést végrehajtották és egy megmaradt drótháló elnyiszálására a (propaganda kedvéért) a kezébe adtak egy drótvágó ollót, valamint az éppen arra csellengő Alois Mock egykori osztrák alkancellár is kapott egy drótvágót, hogy gyorsabban menjen a bontási munka. Azt csak a Lenin által emlegetett hasznos idióták hitték el és híresztelték világgá, hogy egy külügyminiszter, egy drótvágó ollóval, egy éppen (véletlenül) arra járt operatőrök előtt egyesítette Németországot. Ilyen bődületes szemfényvesztésben csak a valójában hasznos idióták hihettek és hihetnek.

Talán azt is kevesen tudják, hogy Németország egyesítését elsőként a vértől csöpögő kezű Berija vetette fel egy PB ülésen, és ez is az egyik főbűnének számított, amiért kiérdemelte Hruscsov haragját és likvidálását három jól megtermett smasszer nőre bízták, akik vasdoronggal verték agyon.

Viszont Horn Gyula ügyesen kihasználta a külpolitikában beállott enyhülési folyamatot és a hasznos idiótákkal karöltve, elhitette magáról az EP vezetése által elismert „elvitathatatlan érdemeit”.

Talán érdemes megemlíteni, hogy kik is voltak azok a hasznos idióták, akik az emlékterem létrehozását patronálták: Martin Schulz EP-elnök, Hannes Swoboda, az EP szocialista frakcióvezetője, Udo Bullmann, a német szocialista EP-delegáció vezetője, Tabajdi Csaba, az MSZP EP-delegációjának vezetője, Andor László európai biztos Európai Parlament osztrák néppárti alelnöke, Othmar Karas, Astrid Lulling luxembourgi néppárti EP-képviselők, valamint Kósáné Kovács Magda.

A felsoroltak és a tájékozatlanok szíves figyelmébe ajánljuk, hogy a drótvágás mellett még Horn Gyula elvitathatatlan „érdemei” között meg kell említeni a CÖLÖPÖK c. könyvében leírt épületes hazugságait, a Kádár melletti szoros és elismert kollaborálását, az ’56-os forradalom és szabadságharcban végzett pufajkás tevékenységét, majd miniszterelnökként a hétlakat alatt őrzött személyi okmányának csodálatos eltűnését, és az őrzésért felelős parancsnokkal szembeni méltatlan eljárást, mert alezredesből csupán ezredessé léptették elő, holott nálánál nagyobb hibát elkövetőktől sem sajnálták a tábornoki kinevezést. Azt már illetlenség megemlíteni, hogy krónikus alkoholista volt, bár ezzel a népgazdaság bevételét növelte.

Befejezésként, – azt javasoljuk az EP illetékesei felé, hogy a Horn terem kialakításával ne fukarkodjanak, a termet töltsék fel odakívánkozó tartalommal: legyen benne egy rend naftalinos pufajka, egy dobtáras géppisztoly, egy drótvágó olló, egy gumibot, egy üveg vodka vagy konyak, továbbá a terem névadójának a CÖLÖPÖK c. hazugságkönyve és eltűnt személyi okmányának másolata (amely megmaradt az utókor számára, de nem fogadható el hitelesnek).

Lejegyezte:
Prof. Dr. Bokor Imre
MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő