Payday Loans

Keresés

A legújabb

Üzenetek Magyarország és a világ számára PDF Nyomtatás E-mail
Boldog-boldogtalan magyarok édenkertjei és poklai
2014. május 05. hétfő, 05:40

Üzenetek Magyarország és a világ számára


Teremtő Atya Isten:
"Megfizetek kinek-kinek tettei szerint." (Jel 2, 23-24.)

"Isten, mivel irgalmasságot gyakorolt és az emberiséget fenntartotta, kijelentette, hogy tisztulnia kell a világnak, meg kell térnie a világnak."
III./123.o.

"A gondoskodó az Atya..."
III./129.o.

Jézus:
"Amire a teremtménynek szüksége van, a mindennapi kenyérről és minden másról, arról az Atyám, az én mennyei Atyám gondoskodik. Az én feladatom a Megváltás. Én azért születtem meg a földön, hogy ne kelljen elkárhoznia egy léleknek sem. Az én feladatom a Megváltás."
III./107.o.

"Neki csak az a fontos, hogy minden egyes lélek üdvözüljön. Nyeseget, hogy szépüljön a lélek. Hogy fáj neki, ha valaki elkárhozik!"
III./129.o.

"...a Fiú az Üdvözítő."
III./129.o.

"Magyar gyermekeim! Szeressétek egymást! Egymást ne bántsátok, se gondolattal, se szóval, se cselekedettel! Ne verjétek, ne öljétek, ne raboljátok egymást! Ne káromkodjatok! Ne akarjatok bűnösen meggazdagodni!"
III./184.o.

"Ha kitarttok tanításom mellett, valóban tanítványaim vagytok, megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket." (Jn 8, 31-32)

Mindenki látni fogja, hogy melyik bűnéért mit szenvedtem el. Mindenki a magáét fogja látni. Nincs az a látnok, akivel közöltem volna kínszenvedéseimet a maga teljességében."
III./166.o.

Jézus kérte Natália nővért, hogy indítsanak engesztelő mozgalmat, melynek világméretűvé kell kiteljesednie és építsenek engesztelő kápolnát a Szent Anna réten.
Natália nővér ígéretet kapott arra Jézustól, hogy ha ez bekövetkezik, akkor Magyarország mentesül a II. vh. dúlásától és borzalmaitól, illetve az engesztelő mozgalom révén az egész világban béke fog bekövetkezni.
"Az Egyház készítsen nekem helyet, ahova kegyelmeimmel leszállhassak, hogy a bűnösöket megtérítsem, a bűnbánat és az engesztelés útjára vezessem."
I./95.o.

"Anyám országát egy jelzővel kívánom kitüntetni. Azzal, hogy nem csupán Mária országa, hanem Mária engesztelő országa legyen."
III./88.o.

"Fő az, hogy teremtményeim akaratomat megismerjék."
II./15.o. és I. 54.o.

"Szeretném minden magyar ház kapujára arany betűkkel írni ezen szavakat: Magyarország tisztul, de nem pusztul!"
I./103.o.

"Amelyik szándékra fogják mondani az imaórát, annak engesztelése mellett, azok a lelkek, akik ezt csinálják, azok is kegyelmet kapnak."
II./66.o.

"Szeplőtelen Édesanyám számára az általam kijelölt helyen - a Normafánál - az engesztelő kápolnát ne építsék addig, amíg az egyház ellenségei uralma alatt él."
II./70.o.

"Ne búsuljatok, az idő már igen közel van, hogy Szeplőtelen Édesanyám királynői Szívének örömére az engesztelő kápolna magyar földön felépüljön."
II./71.o.

"...Budapest legszebb része lesz, olyan ragyogó szép lesz, hogy jönni fognak csodálni a világ minden részéből...
Budapest legszebb és legszentebb része lesz a Szent Anna-rét a Világ Királynője Engesztelő Kápolnával."
II./75-76.o.

"Akikre a munkát bíztam, teljes erővel dolgozzanak tovább, mert nagy, erős jövő vár Anyám országára, s általa az egész világ kegyelmet nyer."
I./82.o.

"A magyar engesztelésért hajlandó vagyok könyörülni az egész világon."
II./121.o. és III. 80.o.

"Nem a világ vége, hanem a bűnök vége, sok lélek kárhozatalának vége van közel!
Közel van szavaim beteljesedésének ideje, hogy egy nyáj lesz és egy pásztor..."
I./54.o

"Le tudom leplezni előttetek a hamis prófétákat és meg is fogom tenni.
Ha nem tudnám megtenni, hol lenne az én szeretetem, világosságom és gondviselésem?"
I./54.o

"....csakis az igazak engesztelése miatt tartom fönn a világot."
I./54.o.

"Legyetek tehát bátrak, erősek, és ne féljetek, mert a bátortalanság, a félelem ellenségemnek titkos eszköze, amellyel romba szeretné dönteni kegyelmeim művét."
III./59.o.

"Az emberek ítéletétől, véleményétől ne félj! Mert az emberek rendszerint emberi és nem isteni módon ítélnek. A nem helyes emberi ítélet előttem nem számít."
III./69.o.

"A magyar, Anyámba vetett szent bizalommal, szent büszkeséggel hangoztassa:
Győzni fogunk Magyarország és a Világ Győzelmes Királynője által."
III./22.o.

"Amit én benned elérni akarok, azt el is érem. Még akkor is, ha kénytelen lennék örökre elpusztítani azokat, akik velem ellenkeznek."
III./70.o.

"...amit általad elérni óhajtok, azt el is fogom érni, mert nincs nálam hatalmasabb, erősebb senki, sem a földön, sem a mennyben, sem az alvilágban."
I./73.o.

"Magyarország lesz az új Betlehem, ahol az Isteni szeretet nagy kegyelmeket szül majd mind a lelkek, mind az egész világ számára."...
III./74.o.

"Miként a betlehemi istállóban elkezdődött a megváltás, úgy magyar földön elkezdődik az én nagy munkám: a bűn megszüntetése, eltörlése a föld színéről, a lelkek megszentelése, a sátán legyőzése, és az én országomnak diadalmas uralma.
Ez pedig -miként mondottam- annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplőtelen Anyámnak, mint a "Világ Győzelmes Királynőjének" megadják a nyilvános tiszteletet és elismerést."
III./79.o.

"Jézus külön kegyelmet ígért azoknak, akik a Világ Királynője ügyén dolgozni fognak."
I./77.o.

"Majd ha az én órám eljön, a szemek kinyílnak, a homályok megszűnnek. Akkor majd azok, akik velem egyesülve szenvednek, dolgoznak céljaim eléréséért, azok gyönyörködni fognak remekművemben, és mindörökre élvezik annak gyümölcseit."
I./159.o.


"Ha bajban vagytok, imádkozzatok azokért, akik a bajt mozgatják.
Kérjétek, Szeplőtelen Édesanyám födje be őket palástjával."
II./124.o.

Szűz Mária:
"A Szűzanyát a Szentháromság megbízta, hogy a bűnös világ jelenlegi korszakában mintegy második Megváltója legyen annak az emberiségnek, amelyiknek el kellett volna pusztulnia."
III./123.o.

"Anyám, ezentúl a Te kezedbe helyezem Magyarországnak és a világnak jövendő sorsát.
Te leszel mintegy második megváltója a vérbe és bűnbe merült világnak."
I./56.o

"Amikor lenézett a földre, és látta a rengeteg bűnt, veszélyt, megrendülve elfordult, olyan rettenetes látvány volt. Összekulcsolt kézzel az Atyához fordult:
- Irgalom!
És ő elvállalta, ahogy Krisztus Urunk egyszer elvállalta, meghalt értünk, ő is elvállalta, hogy leszáll az emberek közé, hogy velünk együtt imádkozzon, engeszteljen.
Elfogadta a kegyelmeket, és elvállalta, hogy leszáll, ahogy az ő Szentséges Fia is leszállt a mennyből a földre, az emberek megsegítésére.
Hát ez volt a Gyászló Szűzanya."
III./124.o.

"...Isten, a mi Atyánk, nagy dolgot cselekedett velem, amikor a világ királynői hatalmával felruházott, a bűnös világ megmentését királynői szent kezembe helyezte.
Én, a Világ Győzelmes Királynője vagyok. A győzelem a kezemben van. Hatalmam a világ fölött kegyelem és áldás minden emberre, minden nemzetre."
II./72.o.

"Ne féljetek! Imára összekulcsolt kezemben van a győzelem kegyelme."
II./33.o.

"Ha imádkoztok, látni fogjátok, hogy a várt győzelmem hamarabb meghozza a világbékét, a földi Paradicsom örömeit, mint ahogy gondoljátok. Bizalom, végnélküli bizalom, gyermekeim!"
III./201.o.

"Azon idő alatt, amíg a nagy csoda a világbékével megérkezik, az emberek nagy része megtér, bűnbánó lélekkel Istenhez menekül. Még azok közül is sokan megtérnek, hisznek Istenben, akik eddig még a létezését is tagadták.
Ezen többletkegyelmet azért kapja az emberiség, mert a világ minden táján évek hosszú során át az engesztelő imának, engesztelő cselekedeteknek a felajánlását a mennyei Atya szívesen fogadja."
II./84.o.

"Nem! Nem a gonosz fog győzni! Amikor majd tapsolva, kezét dörzsölve győzelmét hirdeti, akkor veszít, és az én Szeplőtelen Édesanyám győzni fog!"
I./57.o

"A Szűz Anya sok kegyelmet kapott kiosztásra. .....
I./49.o.

A Szűz Anya visszatekintett és mondta: Nem, még nem maradhatok veletek, a helyem még nem kész, ezért visszatérek Fiamhoz a nektek megígért kegyelmekkel....
De ismét eljövök, ha a helyem elkészül..."
I./49.o.

XII. Pius pápa:
"Azt a tényt, hogy a Szentatya a magyar Natália nővér nyomán ajánlotta az emberiséget és az Egyházat Édesanyánknak, a Világ Királynőjének, az ő Szeplőtelen Szívének, világosan megőrizték a Prímási Levéltárban megmaradt vastag akták Esztergomban."
II./120.o.

1942. december 8. Róma, Natália nővér égi közlései alapján:
"XII. Pius pápa ünnepélyesen elismeri a Szűzanyát, mint "Anyánkat, a Világ Királynőjét"".
III./25.o.

Natália nővér az engesztelő kápolnáról:
"Nagyon megható volt belül a magyar korona. Abban a látomásban úgy láttam, hogy te jó Isten, csak nem fog lezuhanni az egész? Olyan volt, mintha a plafont a Szent Korona tartotta volna. Azt fogják gondolni, nem is igaz, hogy ilyen lehet a földön. Ilyen szépet csak az égben lehet elképzelni."
II./76.o.

"Az az oltár! Csodálatos volt a Szűzanya is! Aki ránéz a Szűzanya fájdalmas arcára, látni fogja ennek a Magyarországnak az egész véres történetét. A Szűzanya fájdalmas arca lesz a könyv, ami beszél nekik. Mert bizony, ez a magyar nép rendkívül sokat szenvedett! A Szűzanya szent arcának fájdalma, arcvonása lesz az a könyv, amelyik kinyílik és beszélni fog beszéd nélkül a bűnbánó, imádkozó embernek."
II/76.o

Papság:
Biztosítalak titeket, kedves paptestvéreim, bármilyen nehéz dolog ellen harcoltok, tietek a győzelem, ha a harcot Szeplőtelen Édesanyámmal együtt vívjátok..."
III./196.o.

"... mondta, hogy a nagy kegyelmi műnek sikere magyarországi papjaitól függ."
III./74.o.

Tudatni akarom egyes feljebbvaló papjaimmal, ne álljanak ellen az engesztelési munkának, ne kételkedjenek irgalmas, leereszkedő szeretetemben, mert bizony már alig bírom Atyámnak igazságos, sújtó kezét fenntartani, hogy reátok le ne sújtson."
I./89.o.

"...csak egy fejhajtástokba kerülne nektek, és az akadályok megszűnnének! Nemcsak titeket, hanem országtokat, és részben nemzeteket tudnék megmenteni!"
I./147.o.

"Terveim vannak ezzel az országgal. Üzenem papjaimnak: Úgy az egyháziak, mint a világiak, tartsanak bűnbánatot és engeszteljenek, hogy bűneik miatt ne kelljen az országot végleges pusztulással büntetnem, mert kegyelmezni akarok."
I./79.o.

Napjaink:
"Ma is nagy szükség van arra, hogy a 15 millió magyarból mindenki összefogjon, aki felismerte a küldetés, a feladatok komolyságát.
Mulasztásainkkal késleltetjük az országnak és a világnak ígért kegyelmek megérkezését, s a világbéke eljövetelét."
II./143.o.

"...a magyarnak lelkébe vésve, tanítatlanul is ott van a szent kereszténység és a szent haza szeretete. Csak egy igaz szikra kell, és a magyar hazaszeretet lángja bevilágítja az egész világot."
III./100.o.

Szent József Kiadó:
...' Vigyázni kell tehát, hogy mit olvasunk, és minek adunk hitelt.....
Ami az újabb időket tekintve a kiadványokat illeti, ez a tovább adás a Natália nővér által vezetett szerzetesrend, ill. a Szent József Kiadó által történt 1990-től."
III./41.o.

Idézetek:
Szent József Kiadó, Natália nővér kötetek I-II-III,
(Ecclesia könyvesbolt: Bp. V. Városház u.1.)

2009. márciusában a világ püspökeihez írt levelében Benedek pápa így fogalmazott:
"E pillanatban történelmünk valódi problémája, hogy Isten eltűnőben van az emberiség látóhatáráról, és az Istentől fakadó fény halványulásával az emberiség irányvesztetté válik, aminek romboló hatása egyre nyilvánvalóbb."
http://dominiummarianum.webs.com/keresztnymagyar.htm

LAST_UPDATED2