Payday Loans

Keresés

A legújabb

A tények makacs dolgok PDF Nyomtatás E-mail
Boldog-boldogtalan magyarok édenkertjei és poklai
2014. április 29. kedd, 21:16

Nem ártana,

ha a cionista „beütésű” hangadók

figyelembe vennék a tényeket

 

Zsidó honfitársainkat érintő események emlegetése
Holokauszt;
Gettó;
Deportálás;
Emlékhelyek, emléktáblák, filmek, előadások, emléknapok és emlékév;
Hozzátartozók permanens kárpótlása

malenkij robot

Nem zsidó honfitársainkat érintő események elhallgatása
Hadifogjaink eltűnése;
Málenkij robotra elhurcoltak;
Szovjet katonák által elkövetett gyilkosságok ’45-ben és ’56-ban;
Titoék által kivégzettek;
Szlovákok által kivégzettek és kitelepítettek;
Románok által kivégzettek;
Sváb állampolgáraink kitelepítése;
Koncepciós perekben kivégzettek;
Kádári megtorlásban kivégzettek és meghurcoltak;
Zsidó honfitársainkat megmentők elismerése;
Kárpótlások elmaradása

VAGYIS: Ha figyelembe vesszük azt, hogy Magyarországon vagyunk, akkor a németek, oroszok, szovjetek, franciák, norvégok, spanyolok, románok, szlovákok, csehek vagy más nemzetek által elkövetett pogromok vagy a zsidók ellen elkövetett egyéb atrocitások mellett, célszerű lenne foglalkozni a magyarok ellen elkövetett bűnökkel is! Továbbá: arról sem szabadna elfelejtkezni, hogy Európában,- hazánkban voltak a legnagyobb biztonságban Horthy Miklós kormányzósága alatt a magyar és más állampolgárságú zsidók, itt maradtak élve a legtöbben a második világháború befejeztével. A szovjeteknél a zsidók üldözése még Sztalin haláláig (1953. március 5-ig) folytatódott!

Minálunk a zsidók deportálása csak Hitler erőszakos fellépésére, valamint a német megszállás után erősödött fel, de a konspirálás olyan jól működött, hogy még a német megszállókkal állandó kapcsolatban lévő zsidó tanácsok vezetői is úgy tudták, hogy dolgozni viszik a zsidókat és a jegyrendszerrel működő élelmiszerrel való ellátásúk dupláját fogják kapni, mint az itteni jegyrendszerrel biztosított mennyiség.

Ezt az állítást az is igazolja, hogy a németek a deportáltak kiválasztását a zsidó tanácsok vezetőire bízták, és volt olyan, aki a feleségét és gyermekeit is a kiszállítandók csoportjába jelölte ki (ö itthon maradt), mert a jó ellátást akarta biztosítani a családjának.

Ezek után érthetetlen, hogy egyes szájtépős zsidó személyek, – a Benes-féle elv alapján, a kollektív bűnözést hirdetik, de a sajátjaikat nem sorolják be a kollektívák közé. És arról is elfelejtkeznek, hogy a deportálásért felelős személyeknek a derék magyar Népbíróság azonnal kiutalta a „selyem zsinórt”, de a deportálásban közvetve érintettek, vagy többet tudó zsidó tanács vezetőinek többsége megúszta a kálváriát, és most a kárpótlásból is részesül.

E sorok írója is tanúja volt Kispesten a deportálások előkészítésénél, (őszintén megmondva) kicsit irigyelte is azokat a zsidó iskolatársait, akik azzal dicsekedtek, hogy hamarosan utaznak ki Németországba, ahol dupla napi fejadagjuk lesz kenyérből, zsírból, húsból, cukorból és más élelmiszerekből, mint amit az itteni jegyecskékre adtak, amiért sorba kellett állni, de nem egy esetben becsukták az üzletek ajtóit és kitették a táblát, hogy elfogyott a készletük.

Nem ártana, ha a cionista „beütésű” hangadók ezeket a tényeket is figyelembe vennék, mert ha nem magyarok lennének és nem a Horthy alatt éltek volna, hanem Európa Hitler által megszállt más országaiban, akkor minimális lenne annak a valószínűsége, hogy most ők vagy utódjaik az élők között lennének.

Lejegyezte:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
MJB elnök

Nemzeti InternetFigyelő