Payday Loans

Keresés

A legújabb

Gyógyszertelen élet PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges vagy beteg ember - és a gyógyulása...
2014. április 09. szerda, 08:41

Betegségek nélkül
FÁJDALLMAK, GYÓGYSZEREK, BETEGSÉGEK NÉLKÜL FÜGGETLENÜL AZ ÉLETKORTÓL ÉS KILÓSZÁMRA ELFOGYASZTOTT GYÓGYSZEREKTÓL!
AZ ÉLŐSZERVEZET FOLYAMATOS SEJTENKÉNTI ÖNMEGÚJÚLÁSA, ÖNGYÓGYULÁSA - AZ IGAZI GYÓGYULÁS.

GYÓGYULJ MEG KÖLTSÉGMENTESEN EGYSZERRE MINDENTŐL ÖNÁLLÓAN (AHOGY ÉN 65 ÉVESEN 2002-BEN) TERMÉSZETES VESZÉLYTELEN MÓDSZERREL.

A BETEGSÉG - A MEGTESTESÜLT ÉLETMÓD, MELYEN EGYEDÜL MAGA A BETEG VÁLTOZTATHAT, EZÉRT RAJTA MÚLIK MINDEN.
Élő szervezetek élete egy szüntelen önmegújuló anyagcsere-folyamat, amely során az újonnan keletkezett fiafal, egészséges sejtek megállás nélkül, és sejtenként cserélik ki az elhasználódott, sérült, elhalt sejteket az egész szervezetben. Az élet addig tart, amíg ez a folyamat fennáll, a leállásával az élet végét ér.
Ez a minden élőnek a teremtőtől adott folyamatos önmegújulási képessége, az öngyógyulása - az egyetlen létező és valós folyamat - ez a gyógyulás. És a szervezetnél hatékonyabb és intelligensebb gyógyító nincs. A "gyógyítást" az ember csinálja.

Az anyagcsere csak bizonyos feltételek mellett működik optimálisan, különben lelassúl, majd leáll.
Anyagcsere csak az élővilágban (a szerves kémiában) létezik, és nem lehetséges szerves és szervetlen (mesterséges, elemi) anyag között. A szervetlen anyag bekerülése szennyezi és mérgezi az élőt, nem épül belőle egyetlen új sejt sem, emiatt az anyagcserefolyamat (= az életfolyamat) akadozik, aminek a következményei (=tünetek) beláthatatlanok, elképzelhetetlenek, felsorolhatatlanok.
Anyagcserezavar - az emberiség egyetlenegy betegsége (kettő sincs a híreszteléssel szemben).
A tünetek = diagnózisok (rák, AIDS, epilepszia, ekcéma, gomba, sömörök, asztma, túlsúly, autóimmun..., végtelenségig) nem külön, független betegségek, hanem anyagcserezavar súlyossági foka.

Ezt nem tudtam, amikor "Élj fájdalom nélkül..." könyvemet 2006-ban kisnyugdíjból kiadtam, csak azt tudtam, hogy 2 év alatt megszabadultam "gyógyíthatatlan" csontritkulástól, magas vérnyomástól, folyamatos meghűlésektől, izületi gyulladásoktól, lumbágóktól, mozgásbeszűküléstől, refluxtól, gyomorégéstől, gombásodástól, 30 éves arcüreggyulladástól stb.

Dr. MOLNÁR ALBINA KÖNYVEI 
Élj fájdalom és gyógyszer nélkül
a természet törvénye szerint
(gyakorlati alapszabályok)
(A könyv elfogyott)


Az elfogyott könyvből:

A benne leírtak - a saját tapasztalataim, saját véleményem, és következtetéseim, amelyek a gyógyulásomból keletkeztek.
A könyv egyetlen célja, a tapasztalat megosztás. Senkit nem akarok se le, se rábeszélni semmire, csak azt írom le, ami velem történt.
Ma visszatekintve 2002 közepére, amióta a mai napig egyszer sem voltam "meghűlve", nem romlott fogam, nem szedtem egy szem gyógyszert, azt kell mondanom, hogy benne leírt szervezettisztítási módszer működött, de nem az a lényeg.
A valós gyógymód az életmódváltás volt, ilyenkor már maga a szervezet végzi a tisztítást, a lúgosítást és méregtelenítést, ráadásul folyamatosan, intelligensen, ahogy kell, és a leghatékonyabb módon.
Fáradhatatlanul, éjjel-nappal, megállás nélkül végzi költség-, és kockázatmentesen, természetes, veszélytelen, gyors, intelligens, biztonságos és biztos módon.
Ezt igazából csak akkor értettem meg, amikor megtaláltam azokat a tudósokat, akik megadták a választ arra, amire az orvosok nem tudnak: miért egyszerre múltak a betegségek.
Ez a válasz a "Lenni, vagy nem lenni..." könyvemben van, nélküle nem érthető semmi.

Azok, akik megvették az első könyvemet, elvégezték a tisztításokat, majd boldogan írtak, telefonáltak nekem, hogy mennyire jól vannak, egész télen nem voltak meghűlve, meggyógyulták, és akik úgy gondolták, hogy most már, hogy meggyógyultak, újra a régi életmódon élhetnek, azok visszaestek a régi állapotukba.

A gyógyulási sztorimban a leghihetetlenebb talán az, hogy igaz.

2002 februárjában átestem az orrsövény műtéten, amikor végre diagnosztizálták a 30 éve tartó krónikus arcüreggyulladásomat. A műtét nem használt, a fülem tönkre ment. Addigra ámúgyis romokban hevertem. Megértettem, ezen az úton nincs tuvább, más megoldás kell.

Hosszú, sok évtizedes betegségem után gyors gyógyulás.

Gyerekkoromtól kezdve a meghűlések egymást követték, szövődményekkel jártak mandulára (ki is vették), szívre és izületekre. Évek múlásával a problémák csak szaporodták. 1996-ban középfokú csontritkulást állapítottak meg. A gyógyszerre, amit írtak, úgy éreztem, a szervezetem önmagát emészti. "Gyógyításra"egyre rosszabbul voltam: lumbágók, először évente egyszer, majd kétszer. Térd-, forgó-, váll-, derékfájdalom, sarkantyú. Hormonkezelésre a méhfalon mióma keletkezett, mely egy év alatt 12x-re nőtt, újabb gyógyszerekre gomba, kandida, reflux, sebek a gyomorban és emésztőtraktusban, Helicobacter pylori, magas vérnyomás, álmatlanság és újabb gyógyszerek. Amikor egy labdadobásra elájultam, felfogtam, ezen az úton nincs messze a vég.

A gyógyulásom (melyről sokan jópofán dicsekednének a haverjainak, mint véletlenről, de nem az, és nem "szerencse")

2002-ben sikertelen orrsövény műtét után négyszer kitisztítottam a májamat, előtte minden alkalommal beöntéssel a vastagbelemet. Már abban az évben nem jelentkezett a szokásos lumbágó, egyszer sem "fáztam" meg, elmúlt az elviselhetetlen arc- és fülfájdalom és folyamatos pisilési inger. Áttértem a desztillált vízre és különvált étrendre. Nem lettem vegetáriánus, mert már egyszer vegán is voltam, de rosszul jártam, elviselhetetlenül fájt a májam. Akkor még nem tudtam, hogy ez a fájdalom az epepangás miatt van.
2003-ban újra négyszer kitisztítottam a májamat. Év végére szinte minden betegségem elmúlt, a magas vérnyomás rendeződött, beállt 130/70- re a 70 pulzus mellett. 2002-óta a mai napig nem jött vissza egyetlen "betegségem", nem szedek gyógyszert, nem kell orvos.
Az élmény megdöbbentett. Megfordult a fejemben: egyetlen betegségem volt!!!!. A számtalan, egymást váltó"betegség" csak tünete az egyetlen betegségnek, nem külön betegség. A nyelv is hordozza a kódolt ősi tudás, azt sugallja: egészség, az oroszban is azonos.
Ez a gondolat manapság olyan eretneknek tűnt, mint az, hogy a Föld lapos, hisz minden csőből az ellenkezőjét hajtogatják.
Emberek vettek rá, hogy írjam meg a sztorimat. Csak akkor írtam, amikor 2006 áprilisán a vizsgálat kimutatta, hogy a csontszövet sűrűség újra normál tartományba ment.

A könyveim és előadásaim egyetlen célja: ébredjenek emberek!!!!!!!!
Ha a butasággal, tudatlansággal folyamatosan tönkretesszük az anyagcsere feltételeit, a szervezet nem működik!
Az életmód termeli a betegséget, mi okozzuk magunknak a gondokat, az egészség kulcsa náluk van!
Az egyetlen igazság az, hogy senki nem tesz minket egészségessé,ugyanis:
1.- nem lehet más helyett élni: gondolkodni, enni, emészteni, lélegezni, üríteni.
2.- nem áll érdekében: a betegség, a szenvedés pénzzé váltása az egy hatalmas üzlet.

Az eredmény: 2002-óta, 65 éves korom óta élek FÁJDALMAK, GYÓGYSZEREK, BETEGSÉGEK NÉLKÜL!
A következtetés: A BETEGSÉG ÉS AZ EGÉSZSÉG - A MEGTESTESÜLT ÉLETMÓD, EZÉRT AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT RAJTUNK MÚLIK!
Életmódváltás nélkül nem jutunk előre az egészség felé, bármit teszünk.

AZ ANYAGCSEREZAVAR TÜNETEI FÁRADSÁGGAL KEZDŐDNEK ÉS HALÁLLAL ÉRNEK VÉGÉT.
A SZERVETLEN ANYAG BEKERÜLÉSE A SZERVEZET SAV/LÚG EGYENLEGÉT FELBORÍTJA, AZ ANYAGCSERE (ÉLET) AKADOZIK: NEM MŰKÖDIK SEMMI, SE LÉGZÉS, SE EMÉSZTÉS, SE IDEGRENDSZER, GYENGE AZ ÁRAMFOLYÁS, NINCS ENERGIA.

Biztatás: A Lenni, vagy nem lenni ..." könyvből megtanulhatja, hogyan alakul a betegség, hogy működik az élő szervezet.

MEGGYÓGYUL VÉGLEGESEN, EGYSZERRE MINDENTŐL, KÖLTSÉGMENTESEN, ÖNÁLLÓAN, HA MŰKÖDNI HAGYJA A TESTET.

Minden betegség, balesetek kivételével, a belekben kezdődik. "A halál a belekben...", - üzeni az ősi kódolt tudás.
Vastagbél elváltozásai (a képen):
divertikulumok, tumor, baktérium, polipok, összenövés, fekélyek, Crohn betegség, stb.

Csak a megemésztett és felszívódott táplálék hasznos. 
Az emésztetlen ételmaradékok, a vastagbélben ideális körülmények között erjednek és rothadnak (egyeseknél több napon keresztül), és kitermelik mindazt, ami miátt az ürüléket kerüljük. Nem férgek termelik az ürüléket, hanem az ürülék a férgeket.

A férgek és más mikroorganizmusok kilószámra a testünkben és a testünkből élnek, azt fogyasztják, közben az anyagcsere termékeiket nonstop a vérünkbe ürítik, mérgezve a testünket.
Mai agyonvegyszerezett élelmiszer (=műétel) - egyes számú biológiai fegyver, időzített bomba. Gyilkos zöldségekben bélbaktérium keletkezett, holott a nővényeknek nincs se gyomruk, se belük. GMO (génmódosított organizmusok) ma állat és nővény egyszerre.A beöntés - a legősibb módszer az önmérgezés azonnali megszűntetése. Használták a mayák, sumérek, a tibeti medicina, az Ajurvéda és a rómaiak. (A kép a maya ásatásból).
Kávés beöntésekkel gyógyult, és később súlyos betegségektől gyógyított Dr. Max Gerson - Gerson, kiegészítve napi 13 pohár friss zöldség és gyümölcs lével.Vastagbél karbantartása - a sok nyers rost. Nála a híres kávébeöntéses terápia a vastagbél és a májtisztítást is szolgálta egyszerre.
Napi 13 pohár frissen facsart gyümölcs-, és zöldség lével lúgosított.

A legsúlyosabb betegségek: rák, cukorbetegség is elmúltak.A bélhám finom szerkezetét emésztetlen zsíros ételmaradékok hamar összeragasztják, a vastagbél megkövül, mozgásképtelen lesz.
A vastagbél hámfelülete 200 m2, a bőr felülete csak 2 m2. Összes bélhám felülete 2 km2.
Májtisztítás. Máj a legfontosabb gyógyító szervünk.Máj tisztítja meg az összes vért a mérgektől. Ha a túlterhelése miatt nem képes rá, egy szerv sem tudja teljesíteni a feladatát.Ha a máj járatait a koleszterindugók (a képen) elzárják, a vér kerülőutakon, nem májon keresztül, tisztítás nélkül jut a szívbe, majd minden sejtbe és szervbe és ott kikelnek méreggel táplálkozó különböző mikrobák (kórokozók), elözönlik a testünket, telepeket hoznak létre.

A koleszterindugók miatt a májsejtek epetermelő funkciója is meggyengül, ami elégtelen emésztést és anyagcserezavart eredményez.
Az anyagcserezavar tüneteit az orvosok külön betegségként diagnosztizálják, és különböző szintetikus vegyületekkel (ami méreg) próbálnak elnyomni. Ezek újabb tüneteket produkálnak, melyekre újabb és újabb gyógyszereket írnak. Ez a folyamat a halálig tart.
Az okot kell megszűntetni, rendbe hozni az emésztést, hogy ne legyen táptalaja a kórokozóknak.
"Nincs olyan rákkeltő organizmus, vírus, baktérium, gombásodás, élesztő, féreg, vagy bármi más, aminek esélye lenne a fennmaradásra egy egészségesen működő szervezetben." (Dr. James P. Cima)
A szervezet (= az anyagcsere) csak meghatározott hőmérséklet és folyadék kémhatása (pH) mellett működik. Ha azok nincsenek meg, akkor nem tud működni. A hőmérséklettel tisztában vagyunk, a kémhatás (sav/lúg egyenleg=pH) soha nem kerül szóba. Az folyamatosan változik attól függően, mit és mennyit iszunk, eszünk, lélegzünk, mozgunk (az életmódtól). Semmi mástól!

A könyvből világosan megértjük:
Miért nem gyógyulunk meg, amikor mindent megteszük az egészségért: beoltatjuk magunkat, szedjük a gyógyszereket, a vitaminokat, a táplálék-kiegészítőket és kezelésekre járunk? 
Miért nem védenek az oltások, és nem gyógyítanak a gyógyszerek?
Miért az orvosok (a gyógyítás mesterei) a statisztika szerint 15 - 20 évvel kevesebbet élnek az átlagbetegnél világszerte? 
És vajon meg tud-e gyógyítani egy beteget az, aki önmagát nem tudja?
Jó alapon áll az orvostudomány, ha ez a helyzet? És miért ezen az alapon áll? Ki határozza meg az orvosképzés tananyagát?
Az orvosok bűnösök, vagy a helyzet áldozatai?
Ki érdekelt az egészségben? És ki a betegségben?
Mi a sejtélet, pH-értékek és jelentésük, pH mérés, mi az egészséges étkezés?

Amikor gyorsan, költségmentesen meggyógyultam, azt hittem a tapasztalatom mindenkinek nagyon fontos és hasznos.
Rá kellett jönnom, tévedtem. Sokan és jól megélnek a betegségből, nem dolgozhatnak maguk ellen, így, ellenérdekeltek az egészségben . Az egészséges ember nem manipulálható, nem gyógyszerfogyasztó, nem pénzforrás.
Sok ember is tablettapárti, mert így kényelmesebb.

LOUIS PASTEUR (1822 - 1895) - A NYUGATI ORVOSKÉPZÉS ÉS ORVOSTUDOMÁNY ATYJA.

A nyugati medicina és az orvosképzés alapja Louis Pasteur vírus-elmélete, mely szerint, a kórokozók kívülről megtámadnak minket, bekerülnek a steril testünkbe, és bárkit megbetegítenek. Minden betegségnek saját változatlan alakú és funkciójú kórokozója van. Ebből az következik, hogy mindegyikre kell külön gyógyszer.
Ha valóban igaz lenne, hogy mindenkit megbetegítenek, már nem lenne élet a Földön, nem lenne egy túlélője a sok járványnak. A Bolygót elborítanák a nem foszlott holttestek, a városok belefulladnának a lócitromban és más ürülékben. A baktériumok azok, akik nélkül nem létezik az élet, mindent termőtalajjá alakítanak át. "Porból lettünk, porrá ..." , - szól a kódolt ősi tudás. 

ANTOIN BECHAMP (1816 - 1908), A BOLYGÓNK TUDÓS-ÓRIÁSA, A TUDOMÁNYOK BAJNOKA, AZ ENZIM FELFEDEZŐJE 

Az enzim - minden élősejt szerves része, pici fermentuma, életcsírája, életmagja, mely változtatja az anyag állapotát, sejt állapotát, végzi az anyagcserét, biztosítja az életet az előkörnyezetnek megfelelően, annak függvényében.
Erre az "életcsírára" Bechamp a mikrozyma szót alkalmazta, hogy megkülönböztesse a többi mikrobától. A mikró jelenti a picit, a zyma= enzim=fermentum. "A mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok) - élőlények - méreganyagokon táplálkoznak, melyeket a beteg szervezetben találnak, és így azokat előkészítik a szervezetből való eltávolításhoz. Ezek a mikroorganizmusok még kisebb mikroorganizmusból származnak, melynek a neve mikrozyma". (Antoin Bechamp.)

Ez a sejtelmélet. A sejtelmélet és a pleomorphizmus (alakváltoztatás) Bechamp felfedezésének magja. E szerint a mérgezett terepen az enzimből kikelő mikroorganizmusuk állandó alakváltozásokon mennek át, a táptalaj változásával egy időben, miközben takarító munkát végeznek a testben, megszabadítják a sejtet, a testet a mérgektől. Ha sikerül elfogyasztani a mérgeket, a tiszta terepen, visszaváltoznak az eredeti alakká, végzik az anyagcserét, építik a testet. Ha nem birkóznak meg a mérgekkel, akkor lebontják a hordozó testet, termőtalajjá változtatják azt, közben maguk életben maradnak.
"Pórból lettünk,..." - szól magyarul az ősi kódolt tudás.

Az enzim - egy élő organizmus, az egyik része egy fehérje, mely a hőhatásra összezsugorodik, elpusztul. Ezért életveszélyes a 42 C fok fölötti testhőmérséklet, mert a hemoglobin vashordozó fehérje (globin) összeáll.

A testünk egy szüntelenül működő vegyi üzem, ahol enzimek végzik az anyagcserét. Enzimek csak meghatározott kémhatás (pH) mellett működnek optimálisan, annak hiányában, a reakciók lelassulnak, sőt meg is állhatnak. A vér 7,45 - 7,35 pH között veszi fel az oxigént, azon kívül nem. Ez az egytizedes pH különbözet a határ a lenni, és nem lenni között, az élet és halál között.
Emésztőenzimek is csak a megfelelő kémhatás mellett bontják az anyagot. 

pH / emésztés/ kiválasztás (kiürítés) - tengely - az egészség és az élet alapköve.

A pH (sav - lúg) egyenleg felbomláskor egy enzim sem teljesít, az emésztés és az anyagcsere folyamatok felborulnak, lelassúlnak. Az anyagcserezavar a fáradtsággal kezdődik, és egészen a halálig terjed számtalan tünetek váltakozása mellett.

Az egyetlen gyógymód - a felborult egyenleg visszaállítása. Az egyenlegbomlás és a helyreállítás csak azon múlik, mit eszünk, iszunk, lélegzünk, mozgunk, semmi máson. Vagyis a beteg életmódján.

Senkit nem lehet gyógyítani, mert nem lehet helyette élni: gondolkodni, lélegezni, mozogni, inni, enni, emészteni, üríteni.
Csak az önregeneráló szervezet képes gyógyítani: gyorsan és eredményesen, intelligensen, egyszerre mindent.

A betegvizsgálat hőméréssel kezdik, a test kémiája soha nem kerül szóba!!!!!!.
A tünetdiagnózis olyan, mintha a szúnyogcsípést a csípések helye szerint diagnosztizálnánk.

Bechamp követői: GÜNTHER ENDERLEIN (1872 - 1968) német tudós szerint a sejtéletnek kedvezőtlen, mérgező belső környezet hatására az enzimből (szóhasználatával, "protit" = az élet alapja) a mikroorganizmusok megszámlálhatatlan variációi keletkeznek a testben. A sejt állapotának (=táptalajának) függvényében, a keletkező mikroorganizmusok variációi gyakorlatilag végtelenek. A mikroorganizmusok ciklikus változáson mennek át. Günther Enderlein

Ma a neve, a felfedezése lényegétől megfosztva, a pénz csínálas eszköze.
Úgy hirdetik: "Enderlein-féle vércsepp analízis." " Az Enderlein-féle vércseppanalízis 1200-szoros nagyításban egy egyénre szabott átfogó vérvizsgálat megállapítja a betegségekre való hajlamát, az immunrendszer aktivitását, kórokozók - baktériumok, vírusok, gombák - jelenlétét a szervezetében, anyagcserezavarokat, degeneratív megbetegedések kockázatát, daganatos betegségre való hajlamát stb. Azonnali terápiás tervet kap!A vizsgálattal megítélhető a szervezet sav-bázis egyensúlya és fehérjeháztartása, a máj, a vesék és a belek megterheltsége, a bélflóra esetleges károsodása. A vérvizsgálatának legnagyobb erőssége a nehezen diagnosztizálható panaszok okainak felderítése, mint fáradtság, energiahiány, teljesítőképesség csökkenése, fertőzésekre való hajlam". !? És akkor mi van?
Enderlein szerint, az állapotváltozás - az egy megállíthatatlan folyamat. Akkor mi érelme a mérésnek?
A diagnózis (tünet) és az egészség-helyrehozatal még köszönőviszonyban sincsenek egymással.

ROYAL RAYMOND RIFE (1888 - 1971) A BIOREZONANCIA ATYJA, BOLYGÓNK OPTIKUSOK OPTIKUSA
Az általa épített vírus-, majd univerzális mikroszkópok láthatóvá tették Bechampnak az enzimről szóló életfontosságú tudományos alapfelfedezését, ami 100 évvel előtte történt. Világon egyedülálló mikroszkópok mikroszkópján (60 000x nagyítással) élőben látta, hogyan alakulnak egymásba a mikroorganizmusok az élőkörnyezet hatására, állandóan változtatva az alakjukat (pleomorphiumus), és bizonyos életkörnyezetben visszafordíthatatlanul alakulnak át rákká.
"A betegség nem azért lett, mert valami mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó alakká... A betegséget kiváltó eredeti ok nem a vírus, hanem annak élő környezete...Egy sokk, stressz, méreg, sugárzás, negatív gondolkodásmód stb. savas kémhatást vált ki, és ez a savas belső környezet, és az oxigénhiányos szövetek a mikrobák elszaporodásának kedveznek." (R.R.Rife) Royal R. Rife GASTON NAESSENS (SZÜL.1924)

Az általa feltalált 30 000 nagyítású szomatoszkópon megfigyelte az enzim= mikrozyma=protit=vírus=szomatid 16 fejlődési stádiumát, amelynek az első 3 szakasza biztosítja az anyagcserét, építi a testet, a következő 13 szakasza pedig tünetekkel jár. Minden ismert kórokozótípus látható és felismerhető: élesztő, gomba, spóra, vírus, baktérium, pálca.Mind a szervezetben kel ki, a belső környezet (táptalaj) hatására. (soma gör.= test, tid = épít, testépítő) Somatid (pici test) minden élő szervezet nélkülözhetetlen része.
Gaston Naessens Somatoscope
Szomatid-ciklus 16 szakasza 

A felfedezése most már vizuálisan is teljesen alátámasztja Bechamp, Enderlein, Rife felfedezéseit, eredményeit, munkáit, miszerint a test, a sejt belső állapota hozza a változást, amikor az enzimből kikel egy másfajta életforma, és addig él, amíg a táptalaja biztosított. Mint 100 évvel előtte a földije Bechamp, Naessens a szomatidot tartja az élő és élettelen természet közös építőkőnek, a vér hármadik elemének. Szerinte szomatidokat a Marson is megtalálják majd. RÁK OKA ÉS A PH

OTTO WARBURG (1883 -1970) Kétszeres Nobel-díjas német kutató egész életében a rákkutatással foglalkozott. A kísérletei során akárhányszor lecsökkentette az egészséges sejtek oxigén ellátását 35%-kal, az egészséges sejtek elrákosodtak. Végső stádiumban lévő rákos betegek rákos sejtjei oxigénhiányosak, a pH-juk 1000-szer savasabb, mint az egészséges sejtek pH-ja. Ugyanakkor az egészséges sejteknek kissé lúgos a pH-juk, és magas az oxigéntartalmuk. A rákos sejtek szinte teljesen oxigén nélkül élnek, az energiát a tejsav- és a cukor erjesztéséből szerzik. Emiatt óriási mennyiségű cukorra van szükségük. Otto Warburg HERMAN AIHARA "ACID & ALKALIN"(SAV ÉS LÚG) KÖNYVÉBŐL:

"Ha a sejten kívüli folyadék, különösen a vér elsavasodik, a fizikai állapotunk először fáradékonysággal jelez, hajlamossággal a meghűléses betegségekre stb. Ha a savasodás fokozódik, a testünk fájdalmakkal jelez: fej-, mellkas-, gyomorfájás stb. Ha az elsavasodási tendencia folytatódik, egyes sejtek elhalnak, és maguk is savvá változnak. Más sejtek adaptálódnak a savas környezethez: túlélnek, de abnormális sejtekké válnak: kikerülnek az agykontrol alól és elfelejtik a DNS-kódot, ez a rák." Acid and Alkaline by Herman Aihara KEIICHI MORISHITA "HIDDEN TRUTH OF CANCER" (Rejtett igazság a rákról) könyvében azt írja:

"Ha a vér állapota túl savas, a vér kénytelen lerakni a savas dolgokat a test valamelyik részén, különben képtelen lenne megtartania lúgkondícióit, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az oxigént szállítsa, hogy a sejtek ne legyenek túl savasak és oxigénhiányosak". keiichi morishita

A könyvemből megtanulhatja függetleníteni magát a pénzérdekelt kereskedői trükköktől, fogásoktól, reklámtól. Kereskedés = pénzcsinálás. Az emberek mesékre vágynak, csoda kell nekik, ha teljességgel irreális is, ha ellentmond a józanésznek és a természet törvényeinek.
A kereskedők szállítják a csodákat. Az enzimek akkor is csak meghatározott kémhatás és hőmérséklett mellett működnek!
Jóhiszemű emberek nem hiszik, hogy a kereskedelmi forgalomba kerühet veszélyes árú.
Most a lúgosítás szó dívik, és a lúgosító szerek elárasztották a piacot. Mindenki lúgosít. Saját drága pénzükön az esztelen lúgosítással sokan lehetetlenné teszik a gyomruk működését. A könyvemből megtudja, milyen pH érték mellett működik a gyomor.
Az oxigénes vizet, az oxigéncseppeket szájon keresztül gyomrukba juttatják. Nem lenne annak jobb helye a tüdőben?
A tudás birtokában eligazodik az egészség körül forgó sok mítoszban, mi bennük az igazság, és mi a szemérmetlen hazugság.

Tartalomjegyzék
I. BEVEZETÉS
1. Hogy kerül a csizma az asztalra, hogyan lesz egy laikus krónikus betegből öngyógyító?
Köszönet a szponzoraimnak, az első könyvem vevőinek.
2. Hátévtizedes betegségem és a gyors gyógyulásom. 2002-óta fájdalom és gyógyszer nélkül.
4. Egyedül az immunrendszer gyógyít, egyszerre, mindent, természetes, veszélytelen módon.
5. Az embernek egy betegsége van (még kettő sincs, ahogy híresztelik).
6. Hogy alakul a betegségünk? Miért és hogyan betegszünk meg?
7. A "gyógyítás" főtitka. Természetes és mesterséges immunrendszer.
II. PASTEUR VÍRUSELMÉLETE - A NYUGATI MODERN ORVOSTUDOMÁNY ÉS AZ ORVOSKÉPZÉS ALAPJA
8. Louis Pasteur (1822-1895) életpályája röviden 
9. Pasteur víruselmélete
10. Miért Pasteur víruselmélete lett a nyugati orvostudomány alapja?
11. Legutóbbi hír a Pasteur intézetből.
III. SEJTELMÉLET
12. Antoin Bechamp a bolygónk tudósa. A betegség kialakulásának a döntő tényezői.
13. Elpusztíthatatlan enzim, az élet és halál ura
14. "A mikrozimák az élet-magvai". (Bechamp) Az alakváltoztatás, a pleomorfizmus.
15. Sejtelmélet "A sejtek belső állapota és az egészsége határozza meg azt, hogy a betegség megnyilvánul, és elhatalmasodik a szervezetben, vagy nem". (Bechamp)
16. A mérgezés szüli a mikrobákat!
17. Miért olyan mély hallgatás övezi a sejtelmélet? 
IV. BECHAMP NYOMÁBAN
18. Günther Enderlein, (1872 -1964) német orvos és tudós
19. Royal Raymond Rife a biorezonancia felfedezője
20. Wilhelm Reich (1897 - 1957)
21. Gaston Naessens - sok évtizedes szembenállás
27. Rák oka és a pH. Otto Warburg, kétszeres Nobel-díjas német rákkutató
28. Herman Aihara: sav/lúg-egyenleg: betegségek, rák
Keiichi Morishita: Rejtett igazság a rákról.
Dr. James P. Cima: "Nincs olyan rákkeltő organizmus...
29. Miért nem lehet másokat gyógyítani
30. A test finom energia-mezői, az aura
31. A sejt belső állapota. A szervezet fizikája és kémiája.
32. Sejtek megújulása
33. pH/emésztés/kiválasztási tengely. Nyál-pH és a rák.
35. A Földön ez a pH-érték az egészség legfontosabb mutatója.
36. Cukor: halálosan szeretjük a gyerekeinket?!
37. pH-értékek. Különbség a savanyú és a savasító között.
Milyen az egészséges étkezés?
38. Savasító örömök (kémhatása) és árulkodó (fizikai) jelek (elváltozások).
39. Milyen az egészséges étkezés.
40. Enzimkutatás eddigi eredményei.


Ha az anyagomat érdemesnek találod, küld tovább a levelező partnereidnek, a gyógyulni vágyóknak, akik hajlandóak önmagukért tenni. Ebben az anyagban csak is maga a beteg érdekelt!

honlap: http//malbina.freeweb.hu/ Élj fájdalom és gyógyszer nélkül. 

Könyv- és előadásrendelés e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Telefon: +36/30-313-86-62
Konzultáció csak információ szinten.

Minden együttműködő és együttgondolkodó jelentkezzen! Aki tud, segítsen komputerrel!

Fórum: Öngyógyulás - Ossza meg a saját öngyógyulás sztoriját

..Mágneses alvószemüveg.

Fejfájásokkal, alvásproblémákkal küzdőknek!
10 beépített mágnessel, a fényt nem áteresztő fekete selyemből készült. Megszünteti a náthát és fejfájás.
Szemgolyónyomás-, horkolás-, álmatlanság-, izomfeszültség-csökkentő, fájdalomcsillapító, bőrfiatalító.
VÍZSZERKEZET RENDEZŐ MÁGNESES VÍZTÖLCSÉR


A mágnes feléleszti a fáradt, mérgezett élettelen csapvizet, a víz szerkezete apróbb és egységesebb lesz. Ezt azonnal érezzük, ha bármilyen folyadékot megkostoljuk elötte, majd úgyanaz, áteresztve mágneses tölcséren. A felélesztett víz jótékonyan hat az emésztő traktusra, növeli a sejtmembrán áteresztő képességét, javítja az emésztést, az anyagcserét, csökkenti a koleszterin szintet, az arteriális vérnyomást, csökkenti vese-, húgyhólyag-, és epehólyag kőképződését, oszlatja a meglévő köveket, 60%-al csökkenti a fogkő és foglepedék kialakulását és erősíti az ínyt. A szélütés után az emberek, hamarabb épülnek fel. Ez a legegyszerűbb ér- és vezetékfal tisztító módszer.
A vízkő molekulái porrá zúzódnak, elektromágneses töltésük miatt nem rakódnak le az érfalakon, és haladásuk során finoman leszedik a meglévő lerakódásokat. A letisztult sima érfelületen nem akad el zsír, és koleszterin, kevésbe alakulnak plakkok, nem szűkülnek az erek.
A mágneses víz fogyasztására csökkennek az izületi fájdalmak és fejgörcsök. Magam 2002-óta használom. Nincs foglepedék, eltűntek a plakkok, vérnyomás normális lett.
Közvetlenül a fogyasztás előtt a tölcséren áteresztve víz, sör, bor, pálinka, tea, kávé, gyümölcs- és zöldséglé jobb ízű, aromásabb lesz, és jobban felszívódnak.
Mágneses vízzel készült ételek gyorsabban főnek és jobb ízűek.
A mágnesezett víz visszaadja az embernek a szomjúság érzetét, melyet sokan elveszítették.
Minden élőszervezetre - állatra és nővényre áldásos hatású.
A mágnesezett víz kevesebb mosószert igényel.

Figyelmeztetés: a mágneses tölcsért nem szabad órák és precíz műszerek mellett tartani.
Nem szabad 200 C fok felett átereszteni rajta semmit a műanyagburka miátt.


A képeket nézve, elgondolkodtató, hány betegség is létezik? És hány gyógyszer? (Ma száz milliót számolnak össze)
A kórokozók belakják az agyunkat (tumorokat alkotnak), szemünket, a bőrünket, az ereinket, a szívünket, a szöveteinket. Bélösszenövés.

EZEK A KÓROKOZÓK NEM A BETEGSÉG OKAI, HANEM A KÖVETKEZMÉNYEI.
ANNAK A JELEI, HOGY AZ ELÉGTELEN EMÉSZTÉS AZ ÉLŐSKÖDŐKNEK TÁPTALAJT BIZTOSIT. 

Az emésztés végtermékét NAPONTA láthatjuk. Ha az ürülék nem süllyed el, akkor a fajsúlya könnyebb a víznél, vagyis az epe nem teszi vízben oldódóvá a zsírt. Helyes táplálkozás mellett a széklet annyiszor van, ahány étkezés, könnyen jön ki, nem ragad, nem büdös, a WC papírt sem igényel. Bármennyire is büszke a táplálkozására, ha nem ez a helyzet a széklettel, korrigálni kell a táplálkozáson. Mivel minden szervezet más, más a fermentumkészlete, csak maga a beteg képes rá. Nem kell hallgatni senkire! A szervezetünk azonnal reagál mindenre, és azonnal jelez, csak figyelni kell rá. Ha heves mérgezés történt: minden lyukból folyik, a test méregtelenít.
Csak mi érezzük, hogy egy étkezés adott erőt, energiát, vagy elvette azt. Ha elveszi, rosszul választottuk az ételt. Ne ismételjük. Kényszerevés, kényszerivás itt és ma egyelőre nincs.

Fájdalmak, gyógyszerek, betegségek nélkül_2(13perc 25s) URL: http://www.youtube.com/watch?v=JxoEusvCtfA


"LENNI, VAGY NEM LENNI! 170 ÉVE TITKOLT TUDOMÁNY, TUDÁS ÉS IGAZSÁG A BETEGSÉG EREDENDŐ OKÁRÓL"
című könyvemet, mely az élet és halál, az egészség és a betegség megértésének kulcsa, kis unokáimnak ajánlom, hogy senki ne mossa ki az éretlen agyaikat.
A benne lévő igazság, tudomány, tudás, nélkülözhetetlen ismeretek - a túlélési egészségstratégia.
Az élettel, egészséggel és a vagyonnal felérő, az emberek elől féltve titkolt, szenzációs, egyedülálló információ.

Vékony könyv, semmi terjedelem, csupa információ (igaz, nagyobb betűvel nyomtatva, duplája lenne). A benne lévő információ az amit tudni mindenkinek, hogy túléljük a népirtást. Ami benne van, elegendő és nélkülözhetetlen.
Egy szó sem hagyható ki! Egy örök könyv. Addig érvényes, amíg a Bolygónk a Nap körül forog.

Ha nem tudjuk, mi a betegség eredendő oka, nem találunk utat az egészséghez, tünetkezelésekkel mókus a kerékben maradunk, amikor végkimerültségig futunk, majd végelgyengülésben, szívrohamban meghalunk. Senki nem fog leállítani, megmondani, hogy ez út a halál felé vezet, mert a betegség egyik legjövedelmezőbb üzlet, örök pénzforrás.
A könyvben lévő információban egyedül a beteg érdekelt.
Ha a beteg ember felfogja és használja ezt az információt, ez a betegség-, és gyógyszeripar halálát jelenti.
Megértjük, hogy a gyógyulás, amit a testünk végez - az egyetlen létező valós folyamat. Már kisgyerekként is tudtunk, hogy a kékfoltok felszívódnak, a nyílt sebeket új bőr befedi, az eltört csontok összeforrnak.
A "gyógyításban" hihetetlen pénzek forognak. Ha az létezne, nem léteznének a betegségek.

Eredeti forrásból, Bolygó nagyságrendű tudós-óriásaitól megtudja, hogyan kezdődik, fejlődik, hatalmasodik el a betegség.
Első kézből megtanulja, hogyan kell azt elkerülni, visszafordítani a kóros folyamatokat, vagy leküzdeni a már kialakult betegséget.
Minden szakértőnél jobban eligazodik az egészség-betegségkérdésben. Megérti, miért és hogyan betegszünk meg, és mit kell tenni, hogy megszabaduljünk egyszerre minden betegségből. 
Olvassa el, még mielőtt az egészsége és élete kockáztatása közben a vagyonával kezd feltölteni számtalan
kereskedő és gyógyító feneketlen pénztárcáit. Többé nem lesz kísérleti nyúl a saját költségére, senki nem csapja
be, és nem szed fel semmire.
A mágnesezett víz tisztít és méregtelenít, növeli a szervezet energiaszintjét, aktivitását. A mágneses tölcséren átfolyt víz felszíni feszültsége csökken, ezzel a biológiai aktivitása és oldó képessége megnő. A sejtek jobb hidrogén és oxigén ellátást kapnak.
Az egészségtelen állapot, leggyakrabban az alacsony hidrogén szinttel függ össze (pH = power of Hidrogen = Hidrogénatom ereje). Hidrogén felelős a szervek és mirigyek megfelelő működéséért.


Dr. MOLNÁR ALBINA:http://www.friweb.hu/malbina/Link

LAST_UPDATED2