Payday Loans

Keresés

A legújabb

Igéző tanúságtevés - Felhívás PDF Nyomtatás E-mail
8. KERESZTÉNYSÉGEK - KERESZTÉNYSÉGEK
2014. március 26. szerda, 07:51

szzmriaszletse

Igéző tanúságtevés - Felhívás


Kedves Nagy Jenő, Kedves Testvérem!

Szeretettel köszöntelek mint a Mária Rádió családjának tagját.

Most arra hívlak, ha lenne kedved, kapcsolódj be egy konkrét, nagyon fontos, misszós rádiós műsor előkészítésébe.

Mint korábban írtam erről, a Kossuth Rádió számára a napindító és napzáró biblikus gondolatokat mi készítjük. Minden munkanap 5.04-kor és 22.55-kor meg is hallgathatsz ilyen műsorokat a Kossuthon, melynek címe: Igéző.

Arra hívlak és azt szeretném, hogy minél több Mária Rádiós családtag szerepeljen a Kossuth Rádióban ezzel a tanúságtétellel, mert ezzel is a hitet hirdetjük. S ki vállaljon szerepet ebben, ha nem mi, Mária Rádiós család tagjai? Vigyor

Ez a műsor úgy készül, hogy ki kell válassz egy neked kedves és fontos bibliai idézetet, azt, ami legjobban megérintett, és legnagyobb hatással volt/van rád. Ez az igehely legfeljebb egy mondat. Ennek kapcsán pedig tegyél személyes vallomást az életedről, példákkal és eseményekkel elmesélve, hogyan kapcsolódik a te életedhez éppen a választott bibliai idézet, s hogy mikor, milyen körülmények között, miért érintett meg téged, s mit jelenthet másoknak.

Szeretnélek meghívni arra, te is legyél tanúságtevő, te is legyél ekként is hithirdető ebben a műsorban.

Ezt úgy készítenénk elő, hogy megkérlek, foglald össze maximum egy gépelt oldalban a gondolataidat: kezdődjön a választott bibliai idézettel, a kedvenc igéddel, életed vezető igéjével. Majd írd le kérem, hogyan találtál rá, hogyan van jelen az életedben, milyen konkrét életeseményekben volt/van ennek szerepe a te sorsodban, hogyan értetted meg Isten szeretetét ennek a bibliai idézetnek és életed eseményeink összefüggésében.

Kérem, ha kedved van ehhez, és elkészíted, küldjed el ezt a maximum egy oldalas tanúságtevő „dolgozatot” az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Feldolgozzuk, és ha olyan, ami a Kossuth rádióban jó alap lenne a tanúságtételhez, akkor jelentkezünk és meghívunk a rádiós műsor elkészítésére.

Nagy lehetőséget kaptunk: személyesen tehetünk tanúságot életünkkel a Jóisten mellett. S olyanok előtt beszélhetünk, akik között lehetnek olyanok, akik Istenről alig hallottak. Segítsünk a mi példánkkal másoknak, hogy keressék az Istent.

Várom tehát nagy érdeklődéssel az egy oldalnál nem hosszabb írásokat.

Imádságos szeretettel köszönt:

dr. Szabó Tamás

a Mária Rádió elnöke

 

LAST_UPDATED2