Payday Loans

Keresés

A legújabb

Két Hollós könyvesbolt PDF Nyomtatás E-mail
2013. november 01. péntek, 09:05
Hírlevél

MEGTÖRTÉNT!!!


Ezen a napon - 11 évvel ezelőtt - nyitotta meg kapuit a Két Hollós könyvesbolt. Elmondani sem tudjuk mi minden történt velünk ezalatt az idő alatt. A rengeteg közös élmény, - jók és kevésbé jók egyformán - veletek. most arra késztetett minket, hogy végre ennyi idő után egy, a mai világnak jobban megfelelő honlapot adjunk át nektek. 

Természetesen a Dobogó honlapjáról tudjátok elérni a "Főoldal" menüi között a második gombra kattintva. Hogy miért "természetesen"? Hát azért, mert elsősorban a Dobogó újság az, ami létrehívta annak idején a Két Hollós könyvesboltot. Másodsorban pedig azért, mert az újságunk képviseli azt a szellemiséget, amely hitünk szerint hosszútávra jó irányba fordíthatja a magyar nemzet sorsát. Harmadsorban pedig: sosem voltunk kereskedők...

Az oldal használata nagyon egyszerű. Ha rendelni szeretnél csak akkor kell regisztrálnod. Ahhoz, hogy böngéssz, nem kell. Az oldal tetején látható keresőbe, ha beírod, pl.: "SZÁNTAI LAJOS", akkor az összes általa írt és elmondott anyagot megmutatjuk neked. (Természetesen nem csak Szántai Lajos nevét lehet így használni oldalunkon) 

De ha ehhez nincs kedved akkor ABC-sorrendbe szedtük neked íróink, kutatóink nevét - ezt honlapunk baloldalán találod meg.

Főoldalunkon mindjárt meg is látod "Újdonságainkat", "Akciós termékeinket" és azokat a könyveket DVD-ket amelyeket a legtöbben rendeltek meg tőlünk.

Köszönjük, hogy eddig is velünk voltál! Reméljük ezután is így lesz..






j