Payday Loans

Keresés

A legújabb

SUMÉR-MAGYAR PDF Nyomtatás E-mail
MAGYARSÁGISMERET ABC







Sumér (maghar) tábla értelmezései:

A mennyei asszony szárnyakkal érkezik az égből.

Magában hordozza a hármashalom (egyiptomi harmakhet - magyar hármashegy) szimbolikáját.

A nő akkor lesz igazi Nő amikor a két melle megnőtt és a hasa is. Ez is a hármashalom egyik értelmezése.

Ugyanez a hármashalom szimbolika egyenesekkel (férfi minőség) is szemléltetve van a kép baloldalán. Ott kettőskereszttel van megerősítve a magyar maghar (mahgar) kapcsolat.

A mennyei menyasszony szárnyait a mai napig a lobogó párta szimbolizálja. Kezeiben a megtermékenyítés jelképe a mag.

Látok egy medencét ahonnan előjön az aki a mélységet látta.

A Hatalmas Vadászt is látom királyi jelképpel: oroszlánnal és tarsollyal. Egy személyről van szó különböző helyzetekben melyek összefüggnek. Ezt erősíti meg a két irányba néző jobb oldali alak is, hiszen a történet több irányból értelmezhető.

Négy égi folyó van a képen a repülésre képes halakkal amik Jézus jelképei illetve a halak világkorszaké. A négy szent folyó jelképe melyek a Paradicsomban így a Földön és az égben is megtalálhatók. Pár a dicső honban, a Paradicsomban.
A vadász turult reptet, szárnya tárul, alatta a tér terül. A képi gondolkodás megtestesítője, tárol és töröl. A Vadász védelmezi a bárány illetve egyszarvú képében megjelenő természetet.

A fejfedők több szintesek mint a pagodák. A több szinten való gondolkodásba avatnak be. A Mag népe a részecskéken és a sejteken keresztül egészen a Föld, a naprendszer és a galaxis magjáig átlátja a rendszert.

A gondolati síkok ugyanakkor a földi testhez kötődnek, nem szállnak el. Az alkotók képesek a gondolkodásuk megörökítésére és a gondolkodásmód tanítására pl. pecséthengerrel készült táblákkal.

Az Égig érő fa jelképe a medence szélén és a baloldali képírásos részletben is megjelenik. Akkor kezdődik a kutatás amikor az ember kutat ás lásd összerovásokba kódolt információ... Folytatás és jelképek átfedései:http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=3&pid=3793#top_display_media

LAST_UPDATED2