Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Duna Evangéliuma PDF Nyomtatás E-mail
SZABADEGYETEM - MAGYAR SZABADEGYETEM
2013. április 10. szerda, 10:05

Bakos Attila - A Duna Evangéliuma

 

Bakos Attila filozófus gondolatai a planetáris tudat mibenlétéről szólnak.
Több mint húsz éve kutatja a magyar őshagyomány közel-keleti és óind kapcsolatait. Idővel -- Kőrösi Csoma Sándor lépte nyomát kutatva --, arra a meggyőződésre jutott, hogy a formai, történelmi kutatáson túl az átélhető, megvalósítható lelki hagyomány tartalmi feltárása, ha lehet, még fontosabb. E két cél -- a világi és spirituális -- elérése érdekében védikus vaisnava-brahmin tanulmányokat folytatott.
1998-tól kezdve a történelmi Magyarország egész területén előadásokat tart a magyar őstörténet és a védikus, brahmanikus hagyomány vonatkozásairól. 2004-ben A Duna Evangéliuma címmel kötete jelent meg.

A Duna Evangéliuma a Magyar Szakrális Őstörténet feltárása és az egyéni önmegvalósítás módszereinek ismertetése nemzeti nyelvünk és szimbólumvilágunk transzcendentális értelmezésén keresztül a Keleti őshagyományok nyomán.

http://www.youtube.com/watch?v=OADOPHIjmb0

 

 

 

Bakos Attila - A Duna Evangéliuma



Megfoghatatlan ellenfelünk még arra sem becsül bennünket, hogy nyíltan hadat üzenjen nekünk. E helyett a szabadságát vesztett megmaradt Magyarországnak a stabilitás illúzióját és a közelgő, minden halandóra kiterjedő jólét ábrándját kínálgatja az álarcos modern világ, - amely valójában a létért való alattomos küzdelem helye.

Mi magyarok nem vagyunk tudatosak e háborúról, s mint afféle kényelmetlen Krisztus melletti tanuk, csöndben kihalunk e bolygóról. Az anyagi testbe börtönzött emberi lény stratégiailag legfontosabb szerve az elme. Ezt tudják az isteni mesterek és a világ felkapaszkodott démonikus urai, történelmi, politikai, gazdasági szemfényvesztői egyaránt.

Ádáz küzdelem folyik az emberi tudat birtoklásáért. A sikeres illúziókeltő az emberi elmék ura, vagyis az egész teremtett, földi világ egyedüli birtokosa és élvezője. Az idők végi trónbitorló, a csaló "világkirály". Ennek az "istennek-lenni", hatalmi törekvésnek technológiája, logisztikája van, ami könyörtelenül megragadja, áthatja mindannyiunk tudatát.

Ismerve gyöngeségeinket, emberi esendőségünket kihasználva, az ideiglenes anyagi világ röghöz kötött, modern embernek álcázott állatává idomít bennünket saját szülőföldünkön. Felismerhető az istentagadásról, az ádáz Jézus gyűlöletről, a káosz imádatáról és minden rend, rendszer bomlasztásáról, legyen az egy nemzet létét az egyetemes állandósághoz fuző, s ezzel fönnmaradást biztosító magyar őskultúra, szeretetben összebújó szerelmesek gyermek, család iránti vágya, vagy egy sorsán töprengő magányos férfi szabadító gondolata.

Az idő, a végső küzdelem ideje elközelgett, s a csatatér, a helyszín, amit eddig nem ismerünk föl, mi magunk vagyunk. Az elménkben, a tudatunkban és a tudatunkért tombol. Vagy új krisztusi magyar ember születik, vagy az evolúció visszatér a törzsi beton dzsungelbe, ahonnan Darwin, s az ő elmélete vétetett. A Magyar Nemzet eredete, virágzása, kigúnyolása, megfeszíttetése, halála és közelgő feltámadása..


A könyvet itt olvashatod, ill. töltheted le:


Bakos Attila - A Duna Evangéliuma



A könyvek nagy része Pdf formátumban készült, ez a könyv viszont djvu kiterjesztésű.
Itt találod a könyvolvasó program letöltési linkjét:



A djvu program letöltése


vagy


A djvu program letöltése2

 

 

LAST_UPDATED2