Payday Loans

Keresés

A legújabb

A Rothschild-ház és 1848 PDF Nyomtatás E-mail
ESZMÉLET
2013. március 07. csütörtök, 07:25

Amiért szintén nem kértek bocsánatot: a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat

2013. március 01.
Ifj. Tompó László - Hunhír.info



Amikor a minap a kommunizmus bűneinek emléknapján azt kértük, kérjenek értük bocsánatot a hazai zsidóság vezetői, egy 1919-es hírnyomtatványra hívtuk fel a figyelmet, amely szerint 1919 októberében Párizsba egy, hatvanezer ezer zsidó aláírásával ellátott kérvény érkezett, melyben a zsidóság Magyarország teljes megszállását kérte. Ha valamiért joggal érhet bennünket kritika e tárgyban, legfeljebb amiatt, hogy nem soroljuk fel mindazt, amiért ideje lenne megkövetniük minket, így korábbi bűntetteiket is, ami persze messze meghaladná hírportálunk tárfelületét, ezért ez utóbbiak közül csak arra emlékeztetünk, hogy legismertebb bankárdinasztiájuk, a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat.

 

Darvas-Kozma József pápai káplán, címzetes esperes, csíkszeredai plébános 2012. március 15-ei, a városi Gál György-szobornál tartott emlékbeszédében ugyanis néhány, alig ismert sokkoló tényre mutatott rá, mindenekelőtt arra, hogy legismertebb bankárdinasztiájuk, a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at, majd Ferenc József akadályozta meg a bankárház pápajelöltje megválasztását, végül ők darabolták fel hazánkat Trianonban.

Lássuk mindezt sorjában! Amikor 1848-ban a szabadságharc Magyarországon diadalt aratott s a felelős minisztérium létrejött, Rothschild Salamontól, akié a német, a bécsi, nápolyi, párizsi és londoni bank volt, az osztrákok annyi pénzt vettek fel, hogy azt mondták: ha Magyarország kiválik, akkor ők azt nem tudják visszafizetni s ezért a magyar forradalmat le kell verni, vagyis a pénzhatalom az osztrákokat s az itt élő testvérnépeket fellázította a magyarok ellen, továbbá az oroszokat is, akik szintén ettől a bankháztól vettek fel kölcsönt, mozgósították, hogy forradalmunkat könyörtelenül le kell verniük.

Aztán jött 1903, amikor meghalt XIII. Leó pápa, akinek titkárát, a Rothschildok pápajelöltjét, Mariano Rampolla bíborost, megválasztották ugyan utódának, de addig nem hirdették ki, amíg a magyar apostoli király, Ferenc József, beleegyezését nem adta, de az megvétózta jelölését, így nem ő, hanem Giuseppe Sarto lett az utód (X. Piusz néven), aki eltörölte a vétót, és ekkor a Rothschild-ház Párizsban fölesküdött arra, hogy többé a magyar apostoli király nem fogja az ő új világrendjüket megvétózni, így elhatározták, hogy a párizsi szabadkőművesek által alkalmas pillanatban feldarabolják országunkat.

Leírtuk, megismételjük: hiába hirdetik, minek általánosítunk, hiszen közülük sem volt mindenki akkor gazember, a jórészt vezetőik által elkövetett bűneikért az elhatárolódás, a bocsánatkérés azonban valahogy mindig elmarad részükről.