Payday Loans

Keresés

A legújabb

Álmos Király Akadémia hírek PDF Nyomtatás E-mail
2011. szeptember 10. szombat, 07:26

almoshetkonyve

Álmos Király Akadémia hírek

Álmos Király Akadémia I/1 58:43 perc

Álmos Király Akadémia I/2 57:52 perc

http://www.utolag.com/Utolag.php


Ingyenes részvétel - történelmünk tiltott kérdései – nemzetstratégia, média, zene
Telefon +3630 326 8826
E-mail Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Az ÁLMOS KIRÁLY AKADÉMIA

első előadása és szemináriuma Budán

szeptember 11-én vasárnap 14 órától
az Attila út 67. szám alatt
(Megközelítés: Lánchíd, Alagút, Attila úton jobbra)

Program:

Wittner Mária zászlóanya köszöntője
Kubínyi Tamás: Szkíta örökségünk c. előadása
Beszélgetés a népakadémia jövőjéről


Az érdeklődőkön kívül várjuk szervező és segítő önkéntesek jelentkezését, akik lakóhelyükön, mely lehet a Kárpát-medence bármely része, alkalmas helyszín felkutatásában és a részfeladatokban is segítségünkre lesznek. Az első évben alapképzés folyik, nem választjuk külön a növendékeket. Témaköreink: őstörténet, történelem, művelődéstörténet, médiaismeret, XX. századi politológia, zenetörténet és szakrális fenomenológia. A jelentkezéseket kérjük az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. levélcímre, illetve a +3630 326 8826 telefonra. Előadásainkról tájékozódhatnak a www.kubinyitamas.hupont.hu oldalon.

Az ÁLMOS KIRÁLY AKADÉMIA Bösztörpusztán Nagyboldogasszony napján alakult meg. Alapvető küldetése a Magyarság rejtett és titkolt tudásának terjesztése minél szélesebb körben őstörténet, történelem, XX. századi politológia, művészet- és zenetörténet témakörökben tartott köznyilvános, ingyenesen látogatható előadások, tandíjmentes kurzusok során. Szervezésébe és bonyolításába önkéntesek kapcsolódnak be a Kárpát-medence egyre több pontján. Az alapító Kubínyi Tamás minden igaz jó Magyar embert felszólít közreműködésre, miután a közintézmények idegenszívűsége, a közhivatalok céltalansága és a totális médiaterror mindeddig megakadályozta a hozzáférést életünk legfontosabb információihoz.

„Ugyanarról a kérdésről van szó, akár Álmossal, akár Bartókkal, akár napi ügyekkel foglalkozom: Magyarország összeomlás előtt áll, csak a legnagyobb körültekintéssel és összefogással menekülhet meg. Világerők rontanak végig rajtunk, legyen az háború, kommunizmus, forradalom vagy kapitalizmus, sok kollaboráns kerül, ki személyes hasznát véli megtalálni legszentebb érdekeink elárulásában. Már a tiltott és tűrt tudással is kufárkodnak, azért jött létre az ÁLMOS KIRÁLY AKADÉMIA, hogy még egyszer ne kérhessen senki borsos tandíjat, napidíjat vagy belépődíjat a Magyarság legjobbjainak meghallgatásáért. Aki nem veszi észre a júdáspénzként dobott anyagi javak hamuvá válását a hazavesztésben, azon nem lehet segíteni. Először lélekben kell megerősödnünk, majd felkészülnünk a ránk váró próbatételre. Ha sikerül elérnünk, hogy a nemzet kovásza, a valódi Magyarság – így, nagybetűvel – megértse a veszélyt és tegyen is ellene, akkor megmenekülünk.”

7bartok

A www.youtube.com oldalon Kubínyi+Bartók névre keresve tekintse meg az Álmos és Bartók c. előadást.

LAST_UPDATED2